Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátságban normális ha kb...

Barátságban normális ha kb 3-4 havonta össze veszünk elég keményen, de megbeszéljük és minden jó?

Figyelt kérdés

1,5 éve,hogy legjobb barátnők vagyunk és ez idő alatt össze vesztünk párszor,de úgy,hogy megszakítjuk a barátságot.Aztán eltelik fél-1 nap és én vagy ő már nyalizuk a másiknak. Találkozunk, megbeszéljük be valljuk ki volt a hibás stb. Utána minden régi és olyan mintha még szorosabb lenne a barátságunk.

Nem volt részem ilyen jó barátságban eddig,ezért nem is tudom,hogy ez normális e :D

2015. jan. 25. 14:29
 1/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális. Nekem is van ilyen barátnőm/osztálytársam.Egyébként lehet ez normálisabb,mint,hogy sosem veszekedtek. A veszekedés mindig csak erősít egy kapcsolatot két ember között :) De túlzásba ne vigyétek :D
2015. jan. 25. 15:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Akkor jó :D

Igazából eléggé különböző személyiségek vagyunk így szerintem ezért is veszekedünk annyit.

2015. jan. 25. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát, azért az, hogy meg akarjátok szakítani a barátságot nem tudom mennyire férhet bele. Nekem az nagyon rosszul esne a barátnőmtől.
2015. jan. 25. 18:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Mindig így veszünk össze,hogy jobb lesz egymás nélkül.Legtöbbször ő mondta ezt ki,hogy ne legyünk barátnők,elhordjuk a másikat mindennek,tény,hogy ő durvábban engem.Hogy minél sértőbb legyen a dolog.Ha ő veszett velem össze akkor ő kér bocsánatot,ha én akkor meg én kérek bocsánatot,megbeszéljük és minden jó. De legutóbb nagyon megsértett!! Elég nehezen bocsátottam meg neki.Mondtam,hogy ha írsz,ha hívsz nem válaszolok.Hívogatott írt több órán keresztül kb folyamatosan.A telefont inkább le is némítottam.Végül végig olvastam amiket írt.Utána napokig nem tudtam rendesen viszonyulni hozzá,kicsit lekezelő voltam vele.Eltelt 1 hét mire tudtunk találkozni.De addigra én is lecsillapodtam.Akkor is megbeszéltük.De azt mondtam,hogy még egyszer lesz egy ilyen össze veszése,hogy ő elhord mindennek és ilyen szinten megsért.Akár mennyire is fájó lesz.Tényleg külön válnak útjaink. Azt mondta jó rendben,fog változni.Azóta is változott velem szemben ami pozitív dolog!!

Mondjuk tesóm azt mondta,hogy ne bocsássak meg neki hagyjam a francba.De hát annyira szeretem,benne bízok meg,egyetlen egy barátnőm. Rajta kivül nincsenek barátaim.Szóval valószínű ezért is ragaszkodok hozzá,szerintem.

2015. jan. 25. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:

az igazi mély, tartalmas barátság a legfelvillanyozóbb is és a legbosszantóbb is. az ilyen barátok hol azt érzik egymás iránt, hogy a másik nélkül nem jutnának át nehézségeken, nem éreznék olyan jól magukat, nem éreznék azt, van egy lelki társuk, de a mély, tartalmas barátok azok is, akik úgy, de úgy ki tudják hozni a sodrából az embert, vita, veszekedés, szájalás - és temperamentumtól, meg szerintem életkortól függően akár durva vita, összeveszés, napos szünetek - de mindig is kibékülés a végén :)

aki nem veszik össze a barátjával, annak is a barátja a barátja, csak lehet, felszínesebb, mint egy igazi mély, tartalmas barátság.

nektek tartalmas, mély barátságotok van, szerencsések vagytok :) örülj neki. az is normális, ha összekaptok.

nekem a gyerekkori barátnőmmel ilyen a viszony - kijelenthetem, hogy ő mindig is volt - igaz 14 éves kortól - van és lesz is az életemben. mi ugyan ha összeveszünk, csak egy napig tart, és elég ritka. de működik, már 22 éve :)

2015. jan. 25. 21:47
 6/9 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm szépen!

:)

2015. jan. 26. 10:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia én ugyanebbe a cipőbe járok... 5 éves barátság dok veszekedéssel aztán 1-2 nap múlva béküléssel... egyszer hónapokig nem békültünk ki, de végűl megoldódott... most vkszont úgy néz ki szétválnak útjaink végleg pedig nagyon szeretem a barátnőmet hisz ő az egyetlen... egy pasi miatt otthagyta a családját is (2 gyerekét meg párját) akiket szintén imádok és ők is engem... plusz a pasi akiért 2 hónapja otthagyta őket olyan ügybe vitte bele a barátnőmet ami sok pénz viszont ha lebuknak börtön a vége... na ebből szeretném én kihúzni őt és kavartam kicsit a dolgokat, hogy a pasival szétmenjenek, de vakul mindent elhisz annak a palinak (az szintén a gyerekét meg a párját hagyta ott) most szóba se áll velem sajnos a barátnöm :'( tudom őszintén fel kéne vállalnom a tetteimet, de nem értené meg, hogy az ő érdekében cselekszem :'(
2015. jan. 27. 04:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Uhh az durva helyzet :/

Az baj,hogy vannak elvakult emberek és a saját barátaiknak,családtagjaiknak sem fogadják meg a tanácsát.Csak támadásnak veszik :/

2015. jan. 27. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát igen így viszont hiába akar segíteni az ember... :(
2015. jan. 29. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!