Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » "Majd megbeszéljük" írja a...

"Majd megbeszéljük" írja a lány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Két hete beszélgetek már egy lánnyal mikor az egyik beszélgetésünk alatt megemlítem neki hogy találkozhatnánk ,de neki nem jó az az időpont amit én mondtam és azt írta hogy majd megbeszéljük, ez két napja történt.

#fiú #randi #lány #majd megbeszéljük
2016. nov. 3. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

azt írod megemlítetted a talit.

az ilyesmit nem szeretik a csajok,mert ez ilyen keretek alatti,nem pedig határozott fellépés.

a megbeszéljük pedig ebben az esetben ezt jelenti-

jelenleg nem voltál elég nagy hatással rám,úgyhogy a válaszom a nem.

több határozottságot,folyamatos eszkalálást és a beszélgetések teljes irányítását.

2016. nov. 3. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Egészen pontosan ezt írtam:"Pénteken mit csinálsz, mert ha ráérsz akkor találkozhatnánk Árkádba, meginnánk valamit.."Erre írja ő:"Péntekre már más programom van.Majd megbeszéljük."

És akkor most mit csináljak? Hagyjam az egészet és felejtsem el vagy próbálkozzak tovább?

2016. nov. 3. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg szeretne e találkozni, mert ha nem akkor nem próbálkozol tovább feleslegesen. Így kerek perec. Őszinte kérdésre őszinte választ várj.
2016. nov. 3. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá újból, és ha megint azt mondja hogy neki nem jó, de nem ajánl fel egy számára megfelelő időpontot akkor hagyd a francba.
2016. nov. 3. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:

ilyenkor általában simán lehet forszírozni a dolgot viccesen és nem durván de nyomulni.

viszont itt annyi tiszteletet sem építettél ki nála,hogy megírja hova megy,vagy kiprovokálj belőle egy rövid mentegetőzést.

jelen esetben én megvárnám míg ő nyit legközelebb,vagyis ír.

ha ír ezek után akkor van érdeklődése.

és ha nyit,akkor már nem kell neheztelőnek lenned,mert csak magadra haragudhatsz,hogy nem voltál határozottabb,meggyőzőbb az előző menetben.

2016. nov. 3. 22:34
 6/7 anonim válasza:
Azt, hogy valamit nagyon elrontottál. Ebben az esetben ez az egyik legrosszabb válasz amit kaphatsz.
2016. nov. 4. 00:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, ha ír akkor megpróbálom menteni a menthetőt ha nem abba is bele tudok törődni.Lehet hogy inkább személyesen beszélek vele suliba akkor úgyis látom majd a reakcióját.
2016. nov. 4. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!