Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek normális ha nem...

Szerintetek normális ha nem megyek el osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy nem éreztem magam jól abban a társaságban, mindig igyekeztek lúzernek beállítani és lekezelni. Nincs sok jó emlékem és az osztálytársak is eléggé szemét emberek voltak velem. Nincs sok kedvem újra látni őket? Előfordult veletek, hogy nem jelentetek meg az osztálytalálkozón hasonló okok miatt?
2017. febr. 1. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem akarsz menni, akkor ne menjél. Úgy sem fog mindenki elmenni. Nem te leszel az egyetlen.

De úgy is dönthetsz, hogy elmész, megnézed milyen, ha nem tetszik, akkor bármikor hazamehetsz.

2017. febr. 1. 11:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Jól éreznéd magad? Ha igen, akkor menj el. Ha nem, és csak nyűg neked, akkor ne. Ez senkinek nem kötelező, és ha boldog akarsz lenni, akkor ne mások kívánalmai szerint élj!
2017. febr. 1. 11:11
 13/17 anonim ***** válasza:
31%

Én azt mondom, hogy érdemes egy esélyt adni a dolognak. Már csak azért is, mert azóta bőven megváltoztak azok az embereknek a nagy része. Lehet lesz ott egy kettő akik ugyan olyan taplók maradtak, de azok nyilván nem fogják keresni a társaságodat. De biztos vagyok benne, hogy lesznek ott olyanok is, akikkel normálisan elfogsz tudni csevegni, még akkor is, ha akkoriban nem voltatok jóban. És hidd el könnyebb lesz utána a lelkednek, hogy nem kell annyi embere haragudnod, mert az soha nem egészséges.

Nekem voltak olyan sulis társaim, akiket álltalánosban megtudtam volna folytani, aztán van, hogy találkozok némelyikkel és látom rajta, hogy megváltozott jó irányba. Eszembe nem jutna felhánytorgatni a múltat. Inkább örülök, hogy egy rendes ember lett belőle. Persze vannak olyanok akik ugyanolyan taplók maradtak azokkal nem foglalkozom. Elmegyek úgy mellettük, mintha már el is felejtettem volna őt.

Szóval azt ajánlom, hogy egy próbát megér.

2017. febr. 1. 11:13
 14/17 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok

Azért írtam amit írtam, mert nekem az eddigi életem legjobb munkahelyét pont olyan osztálytársam szerezte, akivel annak idején - gyerekként - sok konfliktusunk volt.

Az emberek felnőve nem ugyanazok, mint gyerek, vagy serdülőkorukban. A Kérdező sem.

Ennek ellenére eszemben sincs győzködni a kérdezőt, vagy bárkit erről, felőlem mindenki azt csinál és oda megy, ahova akar.

2017. febr. 1. 11:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Lassan 11 éve ballagtam, azzal a két barátnőmmel, akivel ott barátkoztam össze, a mai napig szoros barátságban vagyunk, a többiekkel pedig azóta sem beszéltem - nem vagyok rájuk kíváncsi, ők sem rám.

Nekem teljesen alap volt, hogy nem megyek el, már kettőt kihagytam, de ki fogom a többit is. Van jobb dolgom is, mint felesleges képmutatásra pazarolnom az időm, aki onnan fontos volt, az a mai napig az, a többiek pedig idegen emberek számoma, függetlenül attól, hogy kényszerből pár évig egy légtérbe voltunk összezárva.

2017. febr. 1. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem is borzalmas osztályom volt, engem is midnig piszkáltak, de úgy gondoltam, hogy 5 év alatt talán komolyodtak annyit, hogy érdemes legyen elmenni. Elmentem, semmit sem változtak. Azóta kerülöm a találkozókat.
2017. febr. 5. 12:30
 17/17 A kérdező kommentje:

16

Szerintem én nem adom meg nekik az esélyt az újbóli megalázásra. Aki 20 évesen gonosz, az 25 és 30 évesen is az. Nem megkomolyodás kérdése a dolog szerintem.

2017. febr. 5. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!