Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek normális ha nem...

Szerintetek normális ha nem megyek el osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy nem éreztem magam jól abban a társaságban, mindig igyekeztek lúzernek beállítani és lekezelni. Nincs sok jó emlékem és az osztálytársak is eléggé szemét emberek voltak velem. Nincs sok kedvem újra látni őket? Előfordult veletek, hogy nem jelentetek meg az osztálytalálkozón hasonló okok miatt?
2017. febr. 1. 10:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Én sem mentem el egyre sem, pont les..zarom mi lett a sok gyökérrel. Amúgy is csak arról szól az ilyesmi hogy az emberek dicsekedhessenek ki mire ment vagy mire nem ment az életben. Én meg ilyesmire nem vagyok kiváncsi.
2017. febr. 1. 10:22
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, hány év telt el, de azért idővel megkomolyodnak az emberek, meg aztán egy osztálytalálkozón általában nem cseszegetni szokták egymást. Egy próbát tehetnél, de ha nagyon rosszak az emlékeid, és egyáltalán nem vagy kíváncsi rájuk, ne menj!
2017. febr. 1. 10:25
 3/17 A kérdező kommentje:
1 :)) Vicces mert pont ezen a véleményen vagyok. Szóval tudom, hogy a felállás semmit sem változott 10 évvel ezelőttihez képest (akkor is dicsekvés, kitűnni akarás) csupán az előadásmód lett más egy picikét : felnőttes hangnem, a dolgok természetesként, magától értetődőként való beállítása.
2017. febr. 1. 10:25
 4/17 A kérdező kommentje:

2

Nem hinném, hogy aki 19 évesen minősíthetetlenül köcsög viselkedést tanúsít abból 29 éves korára mintafelnőtt lesz.

2017. febr. 1. 10:30
 5/17 anonim ***** válasza:
17%

Nekem volt egy ismerősöm, kimagaslóan jó anyagi helyzetben.

Egyszer beszélgetés közben azt mondta, hogy a boldoguláshoz nem elsősorban pénzre van szükség, hanem kapcsolatokra és információkra.

Én azóta minden lehetséges módon gyűjtöm a kapcsolatokat és nem volt okom megbánni.

Neked is azt mondanám, hogy már álló, létező hidakat ne égess fel magad mögött!

Soha nem tudhatod, hogy mikor lehet kapcsolatokra szükséged.

2017. febr. 1. 10:34
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

Az általános iskolás osztályom sem volt a szívem csücske, de bajom senkivel nem volt, arra az osztálytalálkozóra elmentem.

A gimis osztályomat viszont nem akarom látni. 1-2 olyan ember van, akivel el tudnék beszélgetni, de most két emberért nem fogok olyanok közé menni, akiket látni sem akarok. Azzal a kettővel meg osztálytalálkozó nélkül is össze lehet ülni egyet dumálni.

Sem az 5 évesre nem mentem el, sem a 10 évesre, és a 15-re sem fogok. Nekem az az osztály nem jelentett semmit, pozitív dolgot semmiképp, abba a "közösségbe" nem is akartam soha tartozni, így aztán miért mennék el egy osztálytalálkozóra?

2017. febr. 1. 10:41
 7/17 anonim ***** válasza:
68%

"Neked is azt mondanám, hogy már álló, létező hidakat ne égess fel magad mögött!"

A kérdező esetében itt nincs semmiféle híd.

Attól meg senki nem lesz milliárdos, hogy erőltetetten jópofizik pár - bocsánat - nagyképű gyökérrel.

A kapcsolati tőke bizonyos helyzetekben valóban fontos, de vannak fontosabb dolgok is.

2017. febr. 1. 10:46
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

Mondhatnám úgy is, hogy a gerincem nem hajlik meg pár forintért. Nem fogok nyalizni annak, akit utálok. Akkor sem, ha adott esetben anyagilag jobban járnék vele.

Abban pedig biztos vagyok, hogy ez az ismerősöd sehol nem lenne pusztán attól, hogy ismer pár embert, és tartja a kapcsolatot fűvel-fával.

2017. febr. 1. 10:49
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én elmentem minden osztálytalálkozóra eddig, mert jóban voltam az osztálytársaimmal. Sőt, néhány barátomat pont az osztályban ismeretem meg és azóta is barátok vagyunk, pedig már jó régen elballagtunk.

De a helyedben nem mennék el. Ha nem voltál velük jóban és nem vágysz rá, hogy találkozzatok, akkor felesleges.

2017. febr. 1. 10:55
 10/17 A kérdező kommentje:

9

4 emberrel közülük barátok lettünk, majd egyetemen is folytattuk hiszen egy helyre jártunk. Viszont a többiek eléggé megutáltatták magukat. Utálom az olyan embereket akik képesek valakivel lekezelően bánni. Nem a zsánereim az ilyen egyedek. Szerintem akik akkor ilyenek voltak, legbelül most is ilyenek, max álcázzák vagy más módon igyekeznek dominálni, alázni.

2017. febr. 1. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!