Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális az, hogy egy barátnőm...

Normális az, hogy egy barátnőm ennyire megharagudott rám?

Figyelt kérdés
Pár hónapja lettünk barátnők, de nagyon jóban voltunk. Olyan teljesen jó volt minden, amikor ő pár hónap múlva kezdett depressziós lenni, a munkahelyi gondok, a család, a tél, összejött neki minden és azt vettem észre, hogy sajnos rajtam is kezdett átnézni. Úgy éreztem eltávolodott tőlem is pedig nem történt köztünk semmi rossz. Közben akaratomon kívül megbántottam őt, béna voltam és ciki helyzetbe hoztam egy kollégája előtt, persze nagyon sajnáltam és nem ezt akartam. Ezt ő is tudja mondta is, de ezzel le is zárta velem a barátságát. Pedig én nagyon nem akartam megbántani és azóta is nagyon hiányzik. Szerintetek menthető még ez a kapcsolat? Mit tehetnék most, hogy ő látni sem akar? Pedig amit tettem azt szeretetből tettem....csak rosszul sült el.
2016. dec. 31. 07:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Idővel lehiggad és talán megbocsat.

Mi a volt a konkrét eset, amivel megbantottad? :D

2016. dec. 31. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat, az első kommentem végére az a smiley nem odavaló! :)
2016. dec. 31. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos, a depresszió, a magába-fordulás bizony nem kedvező előjelek!

Megbántottad, bocsánatot kértél, el is fogadta, de bezárkózott. Esetleg ülj le vele beszélgetni, mondd el újra, hogy meggondolatlan voltál, megbántad és azt, hogy milyen sokat jelent neked az ő barátsága.

Bízzunk benne, hogy megenyhül és erősebb lesz a barátságotok, mint valaha!

2016. dec. 31. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
barátkozz velem.én nem vagyok sértődékeny.😆
2016. dec. 31. 11:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Közösen megajándékoztuk őt, de ő olyan embernek is megköszönte, aki erről nem tudott, mert elfelejtettem szólni az illetőnek, így ez nagyon rosszul érintette a barátnőmet, persze érthető. Most még nem tudok beszélni vele erről, mert nagyon elzárkózik tőlem, szó szerint rám sem akar nézni :( Nehéz így kiengesztelni valakit... én is abban reménykedem, hogy idővel azért rájön, hogy tényleg nem akartam rosszat és esetleg nyitni fog felém. Csakhogy ez már féléve történt és kétségbeejtő, hogy mennyire nem érdeklem. De nem adom fel, nem tudom feladni, ha féléve még fontos voltam neki, talán egyszer újra fog rám mosolyogni! Csak nem tudom mit tehetnék ebben a helyzetben érte... Köszönöm a válaszokat, kedvesek vagytok! :) (Köszi trollolloll :) )
2017. jan. 2. 04:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Az indokot, amiért megharagudott, nem érzem reálisnak. Megköszönte valakinek, aki nem adott bele az ajándékba. Miért kellett volna figyelmeztetned az összes jelenlevőt,

hogy aki nem ajándékozott, az ne sorakozzon fel puszit adni?

Szerintem azért csalódott, mert az a kolléga, akinek megköszönte, nem adott neki semmit. Gondolom, tetszik neki titokban, de ez nem kölcsönös. Erről viszont NEM te tehetsz!

A közös ajándéknál célszerű üdvözlőkártyát aláíratni az ajándékozókkal, így tudja az ünnepelt, kinek köszönje meg.

A barátnődnél, aki EZÉRT fél éve nem békül, más lehet a gond (depresszió). Ennyi idő után ne keresd a barátságát tovább!

2017. jan. 2. 09:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztatok a kérdéssel. Nagyon nem tudok mit tenni, azért mindigis várni fogom...hátha. További szép estét mindenkinek!!! : )
2017. jan. 2. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!