Miért van az, hogy minden ismerősöm azért hisztizik mert nem írok nekik vissza?
Hát ha arra nem vagy képes, hogy visszaírj, akkor ne csodálkozz, hogy bunkónak tartanak.
Ettől még nem élnéd a Facebook az életed.
Mondjuk téged ez nem érdekel, a legjobb, hogy tisztán látszik, hogy az a fajta balek vagy, aki marha eredetinek érzi magát ettől, meg különbnek :D
Szerencsétlen nyomorék :D
Első.
Magyarországon valóban mindenki szerencsétlen nyomorult egy számunkra nem szimpatikus gondolata/tette alapján úgy hogy magát az embert nem ismerjük. :(
Bár könnyű mindenki lecsicskázni, de szomorú az emberi egyszerűség.
Én totál megértelek. Bár azoknak az embereknek, akik igazán fontosak általában hamar visszaírok, de van, hogy szimplán nincs kedvem.
Több típusú ember létezik. Nyilván nem szeretem én sem, ha nem írnak vissza, de nem panaszkodok, hanem csendben elfogadom, mert magamból indulok ki. Én a helyedben nem foglalkoznék ezzel. Ha valakivel olyan a viszonyod, akkor úgyis tudja, hogy fontos neked, meg találkoztok. Például én sokkal szívesebben bedzélgetek élőben, mint Messengeren. Akik meg nem hajlandóak ezt felfogni... csak maguknak tesznek rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!