Mit tegyek ha féltem az egyik ismerősöm?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, barátok vagyunk meg minden de, nem nagyon akarok összejönni vele de ennek ellenére tudom, hogy ő már 18 éves és bármikor lefeküdhet egy másik sráccal aki lazán kihasználhatja és én nem ezt nem akarom. Meg amikor meséli, hogy erre meg arra fog menni én mindig aggódom érte, hogy nehogy baj történjen (pl elrabolják, megverjék, megerőszakolják..stb). Szóval féltem.
Mit tegyek, hogy megnyugtassam magam és ne aggódjak érte?
2016. dec. 4. 19:52
1/3 anonim válasza:
Zárd be egy pincébe...ott biztonságba tudhatod
2/3 A kérdező kommentje:
Tőlem azt csinál amit akar, én nem korlátozom be, nem is beszélek neki erről, inkább azt mondom, hogy szórakozzan jól, csak aggódom érte.
2016. dec. 4. 20:42
3/3 anonim válasza:
De figyelj....ha nem akarsz tőle semmit sem akkor miért félted ennyire?...ez butaság...biztos tetszik neked valami benne.
Másrészt meg már "nagy lány"...eltudja dönteni mit akar...ha meg rá...szik a saját hülyeségei miatt akkor így járt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!