Hogyan, milyen ürüggyel ismerkedhetnék meg vele? Nem szerelmi dolog. Kreativitásom megakadt.
Én 28/L vagyok.
NEM romantikus szándékkal akarok ismerkedni az illetővel.
(aki olasz és 50-60 év körüli. XY apukája. )
Igazából a vele való kontakt juttattna el a végső célhoz,de amúgy ő is nagyon jófej,szimpatikus figura,tehát öröm lenne őt is megismerni,beszélgetni vele.
Facebook az egyetlen kapcsolódási pont,tehát ott kellene vmit kiagyalnom. ( NEM jelölhetem be,tök ismeretlenül, az vér ciki )
Végignéztem,milyen oldalakat kedvel,miket kommentel,hátha hozzá tudnék én is szólni valamihez és akkor hátha valahogy összegabalyodunk,de nem igazán kommentel sehova,csak személyes ismerős vállalkozása alá.
Gondoltam arra is,hogy létre hozok valami fake facebook oldalt olyan témával,ami őt is érdekelheti,aztán bejelölöm.
Nm tudom,igazából el vagyok akadva....
Van valaki,aki olyan rafkós és kreatív,hogy tudna valami ötlettel szolgálni ?
Hogy kéne felhívni a figyelmet ?
a cégüknek is van egy facebook oldala..oda szokott a képek alá kommentálni.
de ugye olaszok.
tök jó lenne,ha én is véleményeznék valamit ( pl vmelyik kaput,korlátot,stb,meg videók is vannak fent a munkafolyamatokról), de annnnnnyira gáz,hogy egy külföldi vadidegen kommentel :(((
Nézd, akárhogy is próbálsz odalavírozni mellé, azt fogja hinni, hogy ez egy aranyásó próbálkozás, puncikáért akarsz egy kis luxit. Egy gazdag, szimpatikus olasz annyi ilyet ráz le életében (és néha gondolom bele is megy) hogy fel se merül benne, hogy itt valami másról lenne szó.
Lássuk be, a sors ritkán sodor egy 28 éves kelet-európai csajt egy gazdag 60-as olasz mellé úgy spontán. Ezt a részéről egyszerűen nem lehet máshogy értelmezni, ha a fejed tetejére állsz, akkor se. Képzeld magad az ő helyébe.
Biztos, hogy a fater az egyetlen működő kontakt a fiához? Más alternatíva nincs? Mert ez bizony baromi nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!