Hogyan, milyen ürüggyel ismerkedhetnék meg vele? Nem szerelmi dolog. Kreativitásom megakadt.
Én 28/L vagyok.
NEM romantikus szándékkal akarok ismerkedni az illetővel.
(aki olasz és 50-60 év körüli. XY apukája. )
Igazából a vele való kontakt juttattna el a végső célhoz,de amúgy ő is nagyon jófej,szimpatikus figura,tehát öröm lenne őt is megismerni,beszélgetni vele.
Facebook az egyetlen kapcsolódási pont,tehát ott kellene vmit kiagyalnom. ( NEM jelölhetem be,tök ismeretlenül, az vér ciki )
Végignéztem,milyen oldalakat kedvel,miket kommentel,hátha hozzá tudnék én is szólni valamihez és akkor hátha valahogy összegabalyodunk,de nem igazán kommentel sehova,csak személyes ismerős vállalkozása alá.
Gondoltam arra is,hogy létre hozok valami fake facebook oldalt olyan témával,ami őt is érdekelheti,aztán bejelölöm.
Nm tudom,igazából el vagyok akadva....
Van valaki,aki olyan rafkós és kreatív,hogy tudna valami ötlettel szolgálni ?
Hogy kéne felhívni a figyelmet ?
Nem tudunk semmit az illetőről a korán és a családi állapotán kívül, így még a CIA sem tudna összehozni titeket.
Tudd meg, mit szeret, mi hobbija, hogyan látja a világot, hová jár, kikkel tölti a szabadidejét, mi a munkája, szereti-e, szívesen beszél róla... aztán gyere vissza, oké? ;)
ezeket mind tudom róla, de attól,mert ezeket az infókat tudom,attól még nincs meg a "szikra",amivel lehetne mit kezdeni...semmilyen úton nem indít el,hogy tudom, fémmegmunkálással foglalkozik ( kapukat,kovácsoltvas bútorokat gyártanak 1930 óta ), AC Milan-os, Politika érdekli,vadászik, luxusvillák,-ingatlanok közül válogat jelenleg és professzor a fia,stb.
Még vagy ezer dolgot tudok róla,de ez nem segít abban,hogy ÉNNNN a képbe kerüljek. Tetszik érteni ?
Ezért nem i írtam ki,mert nem releváns a dologban.
"Igazából a vele való kontakt juttattna el a végső célhoz"
Magyarul szét tennéd neki a lábad, hogy benyomjon valami jól fizető állásba. Számító p--csa!! Hányok az ilyentől, szégyelld magad!!!
2-es..hát ebbe jól beleláttad a semmit...bár mindenki magából indul ki...
a végső cél egy személy lenne.
2 csoportnak a tagja,de azok ilyen családi csoportok,oda nem mehettem.
Én is gondoltam a politikára,hogy valami szegmenst megfogni,de totálisan homály mindennemű politikai téma nekem,mivel sose érdekelt és így nehéz kitalálni,hogy egyáltalán milyen témák vannak. Annyit tudok,hogy ott valami Matteo a miniszterelnök,itt meg Orbán.Magyar vonatkozásban is csak ennyit tudok a politikáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!