Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan, milyen ürüggyel...

Hogyan, milyen ürüggyel ismerkedhetnék meg vele? Nem szerelmi dolog. Kreativitásom megakadt.

Figyelt kérdés

Én 28/L vagyok.

NEM romantikus szándékkal akarok ismerkedni az illetővel.

(aki olasz és 50-60 év körüli. XY apukája. )

Igazából a vele való kontakt juttattna el a végső célhoz,de amúgy ő is nagyon jófej,szimpatikus figura,tehát öröm lenne őt is megismerni,beszélgetni vele.

Facebook az egyetlen kapcsolódási pont,tehát ott kellene vmit kiagyalnom. ( NEM jelölhetem be,tök ismeretlenül, az vér ciki )

Végignéztem,milyen oldalakat kedvel,miket kommentel,hátha hozzá tudnék én is szólni valamihez és akkor hátha valahogy összegabalyodunk,de nem igazán kommentel sehova,csak személyes ismerős vállalkozása alá.

Gondoltam arra is,hogy létre hozok valami fake facebook oldalt olyan témával,ami őt is érdekelheti,aztán bejelölöm.

Nm tudom,igazából el vagyok akadva....

Van valaki,aki olyan rafkós és kreatív,hogy tudna valami ötlettel szolgálni ?

Hogy kéne felhívni a figyelmet ?

2017. jan. 22. 19:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Közben eszembe jutott, hogy nem is kéne csoporthoz csatlakoznod, de ha egy érdeklődési körébe vágó kérdéssel, felvetéssel írnál rá, az nem lenne annyira direkt. De ha tényleg nem értesz se a politikához se a focihoz, akkor mást kell keresned, amit felhozhatsz témaként... ha jól sejtem a vadászatban sem vagy járatos. Nincs más dolog, amivel szokott foglalkozni?
2017. jan. 22. 22:37
 12/25 A kérdező kommentje:

"írnál rá"

az nem gáz,hogy pont neki írok ? miért pont neki írok az x millió olasz ember közül ? nem feltűnő,ha direktbe kérdezek,mégha jó is a téma ?

2017. jan. 22. 23:00
 13/25 anonim ***** válasza:
Hát nyilván fel kell vezetni a dolgot, hogy láttad a posztjait, olvastad a cikkét vagy ehhez hasonló dolgok... a lényeg, hogy a semleges téma legyen meg. (Ezek szerint a vadászatban járatos vagy? :O)
2017. jan. 22. 23:15
 14/25 A kérdező kommentje:

"hogy láttad a posztjait, olvastad a cikkét vagy ehhez hasonló dolgok."

nincs semmi posztja,cikke,stb. :(

nem tudom felvezetni sem,mert nincs előzmény :(

nem,nem vagyok otthon a vadászatban.

2017. jan. 22. 23:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, feladom. :D
2017. jan. 22. 23:33
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha van vele valami célod, akkor írd le, hogy mi. Nem értem, hogy ha ez valami szakmai cél, akkor felesleges köntörfalazni. Ha meg személyes ügy, akkor így is-úgy is bizarr. Vagy ez a kérdésed?:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__83846..

Tehát olaszokat akarsz megismerni? Írj rá, hogy a környéken akarsz állást, vagy az egyetem érdekelne, vagy ilyesmi. Mondd neki, hogy csak véletlen dobta ki a facebook.

Ha meg végképp semmi tipped, akkor kérj tőle kovácsoltvas kapura ajánlatot.

Egyébként nincs valami email címe? Ott talán kevésbé kínos kapcsolatba lépni vele.

2017. jan. 23. 02:39
 17/25 A kérdező kommentje:

jézusom,dehogyis az én kérdésem..jesszus..

tele vagyok olasz ismerősökkel,nagymamám is olasz,erre igazán nincs szükségem...

gondoltam én is árajánlatra,de nem tom,feltűnt e,hogy én Magyarországon vagyok,ő meg Olaszban.Kicsit se gáz más országból kérni ajánlatot :D

Sok itt a fals gondolat : állás, széttenni a lábam és társai...úgyhogy kénytelen vagyok leírni,hogy a fia érdekel,vele szeretnék megismerkedni,de bonyolult lenne elmagyarázni,hogy miért nem közvetlen neki írnék.

A kérdésem még fent tartom,bár ha én valamit nem tudok kitalálni,akkor más sem tud.Ide már csak poénból írtam ki,hátha alapon létezik egy Einstein,aki überel engem is:)

2017. jan. 23. 05:53
 18/25 A kérdező kommentje:

most az jutott eszembe,hogy szimplán írok neki,hogy :

hello,

online sakkhoz (vagy pókerhez,mittom,nem ez a lényeg most ) keresek partnert,aki esetleg olasz is,mert jó lenne közben az olaszomat is egy kicsit megpörgetni.

Facebook keresőben barangoltam jó hosszan,belebotlottam,úgy tűnt, benne lenne egy kis sakk / póker partyban,így gondoltam veszem a bátorságot és megkérdezem,játszana -e velem.

Ha mégsem érezne aaffinitást,kérem ne haragudjon a zavarásért és levelemet tekintse tárgytalannak.

Üdvözlettel.

valami ilyesmi...

Gáz, vagy elmegy ?

én imádok sakkozni,pókerezni és csak remélni tudom,hogy

vmelyiket ő is :)h nem, hát így jártam..

árajánlat jó lenne,csak Olaszban van .:( az lett volna legjobb amúgy..szuper ötlet volt.

2017. jan. 23. 06:05
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát ha szeret sakkozni vagy pókerozni, ez jó ötlet lehet, egy próbát megér.
2017. jan. 23. 12:16
 20/25 anonim ***** válasza:

Viccesen hangzik, de olvastam régebben egy témába illő bejegyzést:

[link]

Ez tényleg a vésztartalék kategória, de az ottani sztoriból is látszik, hogy bármiből lehet jó kapcsolat.

Minálunk is volt pár hasonló kapcsolat, a legpitibbnek tűnő dolog is össze tudja hozni az embereket.

Az online pókeres/sakkos felkérés kissé rászedés kategóriának tűnik, mivel eléggé életidegen - egy 28 éves nő online póker-partner keresési szándékkal ráír egy 60 feletti úrra, aki éppen luxusvillák közül válogat. Ez egy blikk alcím is lehetne.

Én csak abban bíznék, hogy az öreg nem ismeri az internetet, és még rákattint az 'kedvezményes orosz feleség'/'nyert egy ájfon 4-et' típusú hirdetésekre.

2017. jan. 24. 05:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!