Tudnátok segíteni kérlek?
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van egy lany akivel elkezdtem interneten beszelgetni , aztan talalkoztunk , tok jo volt , nem volt uresjarat , végig beszeltunk :D aztan igazándiból nekem kezdettől fogva nem igazan tetszett, de hat végülis jo volt vele dumalni. O azota folyamatosan ir , mégha en ritkan is valaszolok , pedig mondta , hogy o alig ir ra emberre , meg utalja ha egyoldalú a társalgás , most elhivott engem moziba , en meg ugy erzem hogy azert mert o tobbet akar, azert kérem a segitsegetek , hogy mit tegyek, mert nem egyszer volt mar hogy megsértődött ram egy lany , mert tobbet érzett de kozben en csak barátként gondoltam o ra. Lehet hogy felreertheto vagyok , mert általában figyelmes vagyok meg kedves veluk , aztan lehet emiatt ok ugy érzik hogy en vonzodom hozzájuk. A sok rizsa utan a kerdesem , csak az , hogy mondjam meg neki , hogy elmennek vele de csak barátilag ? bocsi a helyesirasert , csak telefonról irok, remelem érthető lett a szoveg, amit irtam :D Értelmes válaszokat előre is köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!