Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most tetszek neki vagy mégsem?...

Most tetszek neki vagy mégsem? Negatív kommenteket kérlek ne.18l

Figyelt kérdés
Van egy haverom,akivel elég sokat találkozok már egy ideje. Nagyon sok mindent meg tudunk beszélni, általában hajnalig együtt vagyunk vagy csak reggel megy haza (semmi szex vagy ilyesmi). Az elmúlt pár hétben viszont olyan furán viselkedik. Egyszer ugyanúgy mesél,beszélgetünk mint eddig,utána meg fellép a kínos csend. Nem érti úgy a viccet mint azelőtt,érzem hogy ideges a közelemben. Az elköszönés is elég kínos szokott lenni. Segítenétek? Igazság szerint nem vagyok az a nagy pasizós és nem tudom ez miért lehet. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2016. jún. 28. 01:47
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem igen, bár attól is függ hogy éppen milyen vicceket nem ért. Elköszönésnél úgy szokott kínos lenni, hogy zavarban van teljesen, nem tudja mit akar csinálni?

Mert ha igen, akkor azért van, mert valahogy jelezni akarja feléd hogy ő többet akar. De nem tudja hogy csinálja.

Kínos csend meg amúgy felléphet témahiány miatt is :)

21F

2016. jún. 28. 02:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Benne lehet a pakliban, hogy tetszel de igaza van az elsőnek... Az is számít, hogy pontosan mit jelentenek a csendek stb :)
2016. jún. 28. 02:09
 3/4 Roland G. ***** válasza:
Szerintem tetszel neki.
2016. jún. 28. 10:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha szingli, akkor innentől kezdve nincs fiú/lány barátság.

Mivel állandóan együtt lógtok, gondolom beléd zúgott és többet akar, de lehet fél, hogy tönkre tenné a barátságotokat és nem mer lépni.

Ez a fiú-lány barátság kamu duma, sose lesz igazán, mert valaki mindig többet akar.

Még sokszor azok között is alakul ki érzelem, ahol mindkét fél részéről van kapcsolat, nem hogy mikor szingli legalább az egyik.

2016. jún. 28. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!