Erről mi a véleményetek? Többi lent:
Személyesen ismertem a srácok, nagyon jóban voltunk, igazi jó barátság alakult ki az évek alatt. Napi szinten találkoztunk, mindig barkácsoltunk valamit, ott segítettük egymást ahol tudtuk. Ilyen embert nagyon ritkán találni. Amolyan ezermester féle volt, azon belül profi géplakatos (szakmája is ez volt). Aztán jött ez az eset. Elképzelni sem tudom mi történhetett, vagy miért. Személy szerint az öngyilkosságot kizárnám, hiszen ki az az ember, aki magára gyújtja az autóját, majd ölbe tett kézzel várja hogy elevenen szénné égjen? A riportokban említett erős nyugtatókról pedig annyit, hogy az egyik videón jól kivehető, hogy azz bizony nem nyugtató, hanem antibiotikum volt. A másik furcsaság, hogy a teljes terjedelmében lángoló autó mellett 20 centire(!!) sértetlenül maradt a gyógyszeres levél és a papír(!!) doboz. Hogy lehet ez? Abból az autóból konkrétan semmi nem maradt, a saját két szememmel láttam. A rendőrök is állítólag a kiégett(!!!) autóBAN találtak erős nyugtatókat. Mivel a kocsiból semmi nem maradt, hogy maradhatott meg pont egy pár szem gyógyszer??? Az autó elrablása pedig, szintén érdekes: a gyerek ilyet soha nem tett volna. Arra senki nem akar esetleg gondolni, hogy valaki elől menekült, vagy valaki után menni akart? Ezek alapján olyan is megfordult már a fejemben, hogy valaki valamiért eszméletlenre verte, bevágta az autóba és rágyújtotta. A rendőrség "természetesen" azóta sem mondott semmit, még a boncolási jegyzőkönyvet sem adták ki! Szerintetek? Lehet hogy tényleg mégse véletlen volt, csak esetleg valakinek érdeke fűződik az ügy eltussolásához?
hátt. a halála utáni időkhöz képest sűrűbben...
úgy érzem képtelen vagyok feldolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!