Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek erről mi a véleménykete...

Nektek erről mi a véleményketek? (Tovább lent. )

Figyelt kérdés
Na szóval óvoda óta van egy "legjobb"barátnőm. Most kezdtük ugye a középiskolát és nagyon nagy lánynak érzi magát. Mindenkinek benyalja magát csak a csávók érdeklik. Hozzá teszem emlékezhetne arra hogy régen hogyan nézett ki. Nagyon veri magát mert most ő fogyott 10kg-ot kb. és azóta ő a valaki vagyis ezt gondolja magáról,aki már kicsit ducibb azt kiröhögi ilyenkor én meg csak nézek hogy pont ő neki nem kellene megszólni az embereket. De viszont ugyr általánosba is együtt jártunk ahol egy nagy senki volt. Engem mindenki szeretet őt meg szinte az egész osztály utált, most meg csak a pasizáson jár az esze meg tényleg na nem tudná már ki volna. Lehet hogy bennem van a hiba hogy engem még nem érdekelnek annyira a fiúk de szerintem 15évesen még nem nagyon vagyok lemaradva semmiről. Van még valami amit leakarok irni az pedig az hogy 2hónappal ezelőt volt vakbél műtétem. 3hétig nem voltam iskolában. Mindennap itt megy el a házunk előtt és arra nem volt képes hogy megnézze hogy mivan a legjobb barátnőjével. Jobban van-e vagy rosszabul netán. De hozzáteszem ha én facebookon nem irok neki hogy miujsag ő annyit nem tett volna. Már az utolsó napokba kezdett el nyalizni hogy "jajj tudod hogy segitek neked most mindenbe meg stb".. de azért ez nekem baromira rosszul esett hogy ennyire nem érdekelte hogy mi van velem. Anyumék is mondták hogy nem szabadna vele foglalkoznom, de az a baj hogy 12éve ismerem és ismét egyosztályba is vagyunk. De esküszöm hogy teljesen kicserélődött. Nagy senkiből most ő hirtelen nagy sztár lett vagy nem is tudom hogy minek hiszi magát. De már nagyon elegem van. Ti mit gondoltok róla? Milyen barát az ilyen? Szó szerint elkur.. tudjátok mire gondolok de nem baj majd lesz ez még máshogyanis!!
2016. nov. 20. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Annyi idős vagyok, mint te.

Még én sem pasizok, és szerintem még ráérek, úgyhogy nincs veled semmi baj.

Ami a barátnődet illet...nem tekint rád barátnőként. tudja, hogy majdnem mindent megtennél érte, hogy jó dolgokat mondasz(=bókolsz) neki, de csak ezért van veled.

Most, hogy így elszállt, nem tudsz mit tenni. Talán 2-3 év múlva visszatér a régi önmagához, de én nem igazán bíznék ebben.

Majd ha először pofáraesik, neked fog sírni. Aztán megint le leszel sz**rva.

Mert ez nem igazi barátság. Inkább már csak az idő miatt vagytok egymás mellett.

2016. nov. 20. 16:31
 2/3 Firedoom ***** válasza:
A kozepiskola elejen a kornyezet valtozas miatt egy csomo ember teljesen megvaltozik. Tobbnyire probalnak egy 180 fokos fordulatot venni es nepszerutlenbol osztaly kedvencenek lenni, de ez tobbnyire rosszul sul el. Nem tudsz vele mit kezdeni. Vagy sikerul neki vagy pofaraeses lesz a vege, de a baratsagotok mar soha nem lesz olyan mint regen.
2016. nov. 20. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Az ilyen "barátnőre" nincs szükséged, ugye tudod?

Ne is keresd a társaságát! Ha rákérdez, elmondhatod neki, miért? (várhatóan eszébe sem jut!)

Keress olyan barátnőt, aki olyan érdeklődésű, mint te, legyetek jóban. Remélem, jobbat választasz, mint az előző!

Egyébként a barátság nem attól függ, hogy hány éve ismeritek egymást!

2016. nov. 20. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!