Honnan tudhatom hogy bejövök-e a lánynak? Próbálkozzak tovább vele vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy csaj akit pár hete pár alkalommal ismertem meg tánciskolában.1-2 évvel fiatalabb nálam de nem tudom eldönteni hogy van esélyem nála és probálkozzak-e tovább?Vannak jelek amik pozitívak pl:nevet amikor vicceset mondot ,eljön velem táncolni,engedte hogy átkaroljam simogassam,de vannak negatívak pl:amikor beszélgetünk nem kérdez rá semmire,elmentünk étterembe haveri társasággal de nem foglalt helyet maga mellett,2016. júl. 10. 19:05
1/3 anonim válasza:
Vagy bejössz neki vagy nem. Ezt amúgy is csak egyféleképpen tudhatod meg. Ha azt mondjuk, hogy szerintünk nem jössz be neki, akkor már meg se próbálod? Nincsen semmi vesztenivalód.
2/3 anonim válasza:
Próbálkozz tovább, előbb vagy utóbb kifog derülni ;) Sok szerencsét!
3/3 A kérdező kommentje:
Első csajom értem már miért mondják hogy ne nősülj meg csajok -__-
2016. júl. 10. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!