Miért van az, hogy nincsenek barátaim?
K, mióta Pesten tanul, teljesen megváltozott. Kérdeztem, találkozunk-e téli szünetben mire azt mondta, hogymajd január 18 után mert sokat tanul, de lement Edelénybe szilveszterezni a volt osztálytársaival. Rájuk volt ideje.
N megsértődött és kiosztott a sárga földig amiért elfelejtettem köszönni tegnap nagyon el akartam mondani neki valamit, nem mondtam, hogy szia és teljesen megsértődött. Pedig dec 6án beszéltünk utoljára.
K visszamondta a keresztanyaságot mikor tudta, hogy évek óta azaz álmom hogy a gyerekemnek a keresztanyja legyen.
Zs-vel megbeszéltük szilveszterkor, hogy lejön hozzánk, el is mentünk érte kocsival mire otthon se volt du 4kor már bábonyba bulizott és 1 órakor beszéltünk.
Páromnak a barátai ma jöttek volna hozzánk pótszilveszterezni, már elkezdtem főzni mikor lemondták. És szerintem ez csak ürügy, mertha nálunk van valami csak akkor szeretik az emberek lemondani a találkozókat. Pedig mi mindenkit szívesen látunk étellel itallal, zenével. Én is mindig kedves vagyok mindenkivel, de semmi. Itt vagyunk 23-34 évesen és páromnak 2, nekem nulla barátom van. Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!