Félek, vajon átvernek?
Szerintem egyik alapfeltétele az életnek, hogy sosem szabad 100%-osan megbízni a másikban. Tudom, ez nem megnyugtató válasz, de sajnos az emberek ilyenek (tisztelet a kivételeknek).
Sosem tudhatod, hogy mik zajlottak a szüleid szétválásának hátterében, mert ezek a dolgok úgy is csak később fognak kiderülni.
Az, hogy egy gyereket nem az apja és anyja nevelik, eléggé megváltozhat, mert vannak olyan dolgok, amelyeket egy szülő nem tud a másik helyett pótolni (még neveltetés szempontjából is).
Nyilván még fiatal vagy, így sok dolog meghatározható lesz a későbbiek folyamán...
Én azt tanácsolom, hogy ne foglalkozz túlságosan azzal, hogy titkolhatnak-e valamit, vagy sem. Hagyd annyiban az egészet. Tessék a tanulmányaidra koncentrálni, meg az olyan dolgokra, aminek lesz kifizetődése.
Barátja, barátnője az embernek akármikor lehet újabb. De élete csak egy van. :)
Remélem valamennyire sikerült választ is adnom, és megnyugtatnom téged. :)
Tessék kitartani. :)
Köszönöm szépen, ez nagyon jól esett és megnyugtatott. :)
Tudom, hogy nem 1 barátom lesz örökre, de nem szeretném megint átélni ezt, de lehet, hogy túlreagálom a múltban történtek miatt. A szüleimmel kapcsolatban kezdem megszokni, de kicsit nehéz.Lassan megpróbálok a régi énné visszaváltozni. Ismét köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!