Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most jól tettem, vagy sem?...

Most jól tettem, vagy sem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóval az van,hogy volt egy barátnőm( majdnem LB-k voltunk,de nem)aztán már 3 éve nem taliztam vele csak úgy,hogy a boltban összefutottunk. Ugye ez megint előfordult,hogy taliztunk aztán nem köszönt,az ilyen emberek engem irritálnak,de felfogtam annak,hogy biztos csak nem vett észre...aha...másnap meg kibeszél a hátam mögött minden büdös...tudjátok minek... erre én dühös lettem és visszamondtam,de már bánom,mert Messengeren olyanokat írogatott,hogy ha még egyszer meghallja,hogy én le...tudjátok miztem...akkor annak ne várjam a következményeit...persze,hogy beijedtem és másnap leakarTAM írni a magamét,de letiltott...engem ez nem foglalkoztatott...mivel Messengeren letiltott ezért én Musical.ly-n írtam meg neki a magamét...a barátnőim szerint jól tettem,mert ezt rossz magamba tartani. Szerintetek jól tettem vagy nem?

a normális válaszokat előre köszi!

2017. jan. 1. 09:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Joltetted hát ha meg élőbe is szemtelenkedni akar jól álba kell vágni nehogymár kiezte. Nehogy hagyd magad se írásba se élőbe nehogy mutasd neki hogy te tartasz tőle mert véged lesz.
2017. jan. 1. 09:54
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod első! De amúgy szerintem ő se hagyná magát...
2017. jan. 1. 09:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Légyszi írjatok válaszokat!:(
2017. jan. 1. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!