Szerintetek mennyire tartható fenn egy távbarátság? (tapasztalatokat szívesen olvasok főleg akik ebben a helyzetben vannak)
Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 20:57
1/12 anonim válasza:
Azonos nemű vagy különnemű?
AKár évtizedekig is, de csak ha valóban és nagyon összeilletek.
2/12 anonim válasza:
Nekem van két 25 éves ilyen barátságom.Facebook-on tartjuk a kapcsolatot.
3/12 anonim válasza:
Nekem 5 éve van olyan barátom, aki 400 km-re lakik tőlem.
4/12 A kérdező kommentje:
Lányok vagyunk mindketten és 25 évesek.
200 km-ra van tőlem ( kb 3 óra hosszára).
2016. dec. 27. 21:04
5/12 anonim válasza:
Az én egyik barátnőm Németországban él, a másik Baranya megyében. Én Pest megyében élek.25 éve tart a kapcsolatunk.
6/12 anonim válasza:
Nekem 4 éve van 2 barátom, akikkel még anno cserediákság alatt találkoztunk, 1500 kmre vagyunk egymástól, de hetente 1-2 levelet szoktunk váltani, illetve nyáron amikor Budapestre jött két napig nálam aludt. Természetesen van értelme és fenntartható ha mindkét fél akarja, de fizikailag közelebb eső barátod is legyen lehetőleg.
7/12 anonim válasza:
Van két középiskolai barátnőm, akik Pécsre és Debrecenbe mentek továbbtanulni, én meg maradtam Budapesten. Az egyikük orvosira jár, inkább ez a probléma, nem is a távolság, mert emiatt nagyon lefoglalt, ritkán jön haza, és facebookon beszélgetni is ritkán lehet vele. De amikor beszélünk, meg találkozunk, minden oké :)
8/12 anonim válasza:
Mint baratsag, szerintem mukodik.
Mint parkapcsolat, szerintem nem.
9/12 anonim válasza:
bármeddig, amíg mind a 2 fél fent akarja tartani.
10/12 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen barátom. Együtt jártunk középiskolába, ott ismertük meg egymást. Érettségi után kb. 1 évig még összeültünk 1-1-szer, majd összejött egy csajjal és odaköltözött hozzá. Országon belül ennél messzebbre nem is kerülhetett volna. Neten folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, kb. hetente-kéthetente írtunk egymásnak, néha beszéltünk telefonon is, és bár nem beszéltünk nap mint nap, végig tudtuk mi van a másikkal. Félévente kb. szóba jött, hogy vagy én menjek el hozzá, vagy ő jön le hozzám, hogy egyet találkozzunk, de sose lett belőle semmi. Így telt el 6 év (!!!), hogy nem találkoztunk! 6 év után szakítottak és visszaköltözött ide a szomszéd településre ahol felnőtt. Akkor találkoztunk újra, megbeszéltük, hogy bepótoljuk a 6 évet és a lehető legőrültebb dolgokat is megcsináljuk. De nem lett belőle semmi. Olyan munkát kapott, hogy csak 3 hetente jár csak haza pár napra, időközben ismét összejött egy csajjal akivel komoly a dolog így hiába van a közelbe, alig találkozunk. A telefonbeszélgetések is ritkák már. Azt az 1-2 napot amikor itthon van a barátnőjével tölti leginkább, így én most kezdem érezni, hogy nem tudjuk fenntartani a barátságot. Pedig amikor a világ végén lakott és évekig nem találkoztunk ez sose merült fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!