Túl reagálom? Barátnőm elfelejtett egy találkozót, én meg vártam rá.
Legjobb barátnőmmel megbeszéltem,hogy szerdán átjön hozzánk,mert egyedül leszek vagyis szüleim később jönnek így nyugodtan iszogathatunk,meg beszélgethetünk,másnap nem mentem melózni.
Konkrétan 17:50 körül írtam,hogy melyik buszt érem el,illetve hogy érek haza,hogy tud jönni. Ír rá egy okét. Tudni kell,hogy 16 óra körül beszéltük meg,hogy akkor átjön,mert a párjával nem aznap mennek vásárolni,így otthon marad vagyis tud jönni.
Nos 19:45kor írok neki merre van,semmi reakció (5-7 pernyire lakik) (19:30-at beszéltünk meg)
20:10 körül már hívom 2x is, semmi. Akkor írok semmi, 20:30 körül is hívom,semmi.
Majd 20:50 körül ír egy olyat,hogy elfelejtette pill és hív.
Na a pill és hív az 22 óra tájékán volt,de nem vettem fel!!
Másnap 12 óra fele hív,hogy elmesélje mi volt,csak nagy vonalakba mondta,mert azt mondja nem telefon téma,de szerintem beszívott,a lényeg az,hogy érte jött a párja és elfelejtett szólni. 18:00 ra jött érte állítólag, mikor előtte 10 perccel le okéztuk,hogy hányra jön! Vagyis neki tudnia kellett,hogy 6 ra jönnek érte.Mivel párja 30 km el arrébb lakik szóval kell bő fél óra mire leér ide.
Próbált bocsánatot kérni,meg hogy hozhatná helyre, de nekem annyira rosszul esett az,hogy elfelejtett.Meg igazából kamuzik össze vissza szerintem.
Azóta nem igazán beszélünk,én nem hívom,nem írok. Ő próbál,de flegma vagyok vele így nem tart sokáig beszélgetés.
Annyit nem írt volna,mikor érte jött párja,hogy mégse tudok menni majd bepótoljuk semmi!!!!
Túl reagálom?
Nyilván nem akarok vele emiatt haragba lenni hosszú távon az gyerekes lenne,csak most pár napig nem vagyok rá kíváncsi.
Egyszerűen olyan szinten rosszul esett,hogy itt várom vettem rágcsákat,csokit,üdítőt,mert pia volt. Készültem. Erre meg válaszra sem méltatott :(
3 éve vagyunk barátnők és nem felejtett el soha!
Volt,hogy lemondott dolgokat,de akkor szólt.
Időnként szokott a párjával erről tudok csak telefonba nem akarta mondani.
Furcsa volt az egész szerda este,azt mondja majd elmondja az egész sztorit személyesen,de én már a gondolatától rosszul vagyok,hogy találkozzak vele,pedig a napokban muszáj lesz,mert utána elutazik és egy közös dolog miatt 29-én így is úgy is találkozni fogunk,de ő utazás előtt akar még velem beszélni.
"Azóta nem igazán beszélünk,én nem hívom,nem írok. Ő próbál,de flegma vagyok vele így nem tart sokáig beszélgetés."
És most mit vársz, mi lesz, ha mindig elutasítod?
Ő bocsánatot kérne, de te flegmán elutasítson, és elmész sírni.
Jelenleg ő is bőg, hogy nem beszélsz vele, és te is bőgsz egyedül, ahelyett hogy elfogadnád a bocsánatkérését és engednéd hogy jóvátegye.
Elhiszem hogy rosszul esett, és nehéz megbocsátani, de jóvá fogja tenni, ha ezt mondta, most csak őt és magadat szivatod ezzel.
Ma találkoztunk,megbeszéltük normálisan,most minden oké :)
Persze a tüske bennem van és lesz még egy darabig,baj az,hogy nehezen tudok megbocsájtani teljesen.
Régen engem nagyon sokszor bántottak meg és ez miatt már nehezen bízok,bocsájtok meg.Idő kell mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!