Ti hogy dolgoznátok fel?
Volt egy legjobb barátnőm aki nálunk volt és bejelentkezve maradt a facebookjába. Okot adott arra, hogy kételkedjek benne, hogy kihasznál-e.Az összes barátom azt mondta, hogy hagyjam vele ezt az egészet mert csak kihasznál így az üzeneteiben rákerestem szigorúan csak a nevemre, hogy megtudjam hogy írt e rólam rossz dolgokat. 1-2 csúnya dolog volt de nem égbe törőek. Viszont véletlen belájkoltam egy képet amikor bent voltam a fbjában(nem vettem észre) és így észrevette hogy voltak a fbjában de én mondtam hogy én biztos nem voltam.
Ez kb 1 éve történt és még mindig lelkiismeret furdalásom van, pedig már fél éve jóba se vagyunk. Nem jött el a szülinapi bulimra mert azt mondta hogy beteg viszont másnap már elment egy discoba..Valamint én vettem neki szülinapi ajándékot ő nekem pedig semmit. Továbbá nagyon sok pénzzel tartozik nekem és ő nagyon sokszor evett+aludt nálunk de én egyszer sem jártam náluk. Minden nap segítettem őt és kérdezgettem tőle hogy hogy van, amikor pedig nekem volt rá szükségem sokszor lesz@art.
ezek mellett az én tettem egy kis semmiség nem?!
Rettentően kis dolog amit tettél, egyáltalán nincs semmi okod rá hogy ezzel gyötörd magad.
Azóta meg már össze is vesztetek, és egy bunkó köcsög az a csaj, és te meg olyan sok jót tettél érte.
Jól esik olvasni az igazságot? :)
Legközelebb ügyelj arra hogy az ilyen kis dolgokon ne akadj fent. Ha megint kezd előjönni a lelkiismeret furdalás gondolj az 1. válaszomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!