Ti milyenek vagytok részegen?
Nekem is szinttől függ, de a társaságtól is.
Ha unatkozom bebambulok és elálmosodom. De jó hangulatban mindenen nevetek, random hülye dolgokat beszélek és azokkal is jófej vagyok akiket amúgy utálok. :D de ha vitára kerül a sor abban is nagyon lelkes leszek. Szóval lényegében olyan vagyok mint egy minden lében kanál idióta.
Aztán meg ha olyan ember közelében vagyok aki bejön elég flörtölősre fogom. :D pedig fel se tűnik.
Van hogy tele leszek energiával, fitkozni akarok és ugrálni. Mé minden fa meg ház tetejére felmászni.. :D
Az egyik pillanatban álmos vagyok, utána felpörgök és énekelek, random embereket ölelgetek.
Később akaratos leszek, végül sírok.
Ha be vagyok csiccsentve, nyitottabb vagyok. Ha meg részeg vagyok, random ordibálok olyanokat hogy: elegem van a suliból meg hogy kapja be a tesitanár
Egyszer volt nagyon durva, hogy felmentem a zenéhez, megvártam hogy a tetőponthoz jusson és lehalkítottam és elordítottam magam hogy GHECIRE EÜTÖTT A KEVERT PIA WHAAAAAAAA
Általában bulik után egy héten keresztül mindenki úgy köszön nekem ha meglátnák a folyosón hogy WHAAAAAA
UI: a végére mindig elmegy a hangom lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!