Ti milyenek vagytok részegen?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jutott eszembe.Csak kíváncsi vagyok.Én (állítólag) elkezdem ordibálni az összes verset meg zenét amit ismerek.És beszámolók szerint egyszer eljátszottam hogy megszállt az ördög :'D2016. dec. 11. 18:11
1/25 anonim válasza:
Nagyon hangos, és barátkozós. Sokat nevetek, néha ok nélkül. Bár az utóbbi józanon is megy...
2/25 Clay Morrow válasza:
Nagyon lágy, álmos, gyenge vagy hiperaktív és verekedni akarok. Ez pedig ilyen 30 percenként változik.
3/25 anonim válasza:
Sírós xd mindenen elsírom magam..
5/25 anonim válasza:
Szinte ugyanolyan, mint józanul, csak kicsit kevesebb a gátlás, így beszédesebb, nyitottabb vagyok.
6/25 anonim válasza:
Majdnem teljesen ugyanolyan, mint józanul. A gondolkodásom nem változik, csak többet gondolok az életre s elkap a vágy, hogy változtassak (bár ez rossz periódusokban élből megvan józanul is). A felesleges gátlásaimat oldja, de abból eleve kb. semmi nincs :) Mindössze hangulatot ad, mint a sötét éjszaka, semmi különös.
Ha nagyon sokat iszom vagy nagyon rosszul keverve (kezdőként még előfordult), akkor egyszerűen elalszom (illetve azért hányok is, meg kell szabadulni a problémától). Sosem vetkőzöm ki magamból.
7/25 anonim válasza:
Depressziós és sírós. Mondjuk józanul is ilyen vagyok, csak akkor magamban tudom tartani, és el tudom játszani, hogy nincs semmi bajom. Részegen ez nem megy.
8/25 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit csinálok, másnap megbánom :D
9/25 anonim válasza:
Először haverkodós showman Don Juan, utána pedig magamba fordulok és elalszom.
10/25 anonim válasza:
Vannak szintek. Ha csak be vagyok csiccsentve, barátkozom, meg "okos" leszek. Ha tovább iszom, nagyon érzelmetes. Az is rossz élmény lesz másnap, úgyhogy ritkán csinálok ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!