Mit csinálnál, ha a barátnöd rendszeresen, az utolsó pillanatban mondaná a gyerekeivel, gyerekeitekkel szervezet családi programot? (amikor felöltöztetek, elindultatok)
Figyelt kérdés
Gyerek szülinapját, játszóházazást, kirándulást, mozit.2016. dec. 3. 15:20
11/13 anonim válasza:
Főleg az utolsó hozzászólásodból egyértelmű, hogy ez egy egyoldalú barátság. Nem tisztel sem téged, sem a gyerekeidet annyira, hogy normális időben mondjon le programot. Főleg a gyerekszülinapnál durva. Szerintem keress másik barátnőt, mert ez egy tapló.
12/13 anonim válasza:
Megbeszélném vele. Megkérném, hogy legyen őszinte, mondja el mi van vele. Valószínűleg van rá komoly oka, hogy rendszeresen csalódást okoz a saját gyerekének is. Ha mégsem... akkor megmondanám neki, hogy többet nem szervezünk előre közös programot, én megyek, ő ha ott lesz az jó, ha nem akkor nem, de úgy számolok előre, hogy nem fog eljönni.
13/13 anonim válasza:
Persze vele is rendezni kell, ha ilyen kellemetlen, de addig is a gyerekeket megóvhatod a csalódástól. Én is voltam hasonló helyzetben, és azt csináltam, hogy a gyerekeknek nem mondtam, hogy vele megyünk, csak, hogy megyünk, és ha már egészen biztos volt, hogy ott lesz, csak akkor mondtam el nekik. Ugyanis az illetőt szeretik, mindig örülnek neki. Jobb néha egy hirtelen jött öröm, mint több váratlan csalódás. A barátnőddel viszont meg kell beszélni, hogy ez így nem jó nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!