Miért nem találok soha olyan barátnőt akivel jól kitudnék jönni?
Én régebben elég rosszul éreztem magam, mert hasonló cipőben jártam. Utoljára általánosban volt sok barátom (5-6) de ahogy jött a középsuli szép lassan széthullt a társaság. Rajtuk kívül még lett 2 barátnőm de velük sem vagyok jóba már.. Bár én azért távolodtam el mindenkitől, mert volt akit barátomnak tartottam, aztán kiröhögött a hátam mögött/kibeszélt. Nem is egy. :) Meg egymás háta mögött is amiket mondtak...hát akkor döntöttem úgy, hogy köszönöm szépen, de elég volt. Gyakran tapasztalom azt is, hogy két barátnő egymás háta mögött mond olyan szép dolgokat, hogy "de gázul nézett ki, dagadt, nyomorék" stb. Ismerősöm panaszkodott nekem egyébként, ezután ugyan olyan puszipajtások voltak a csajjal...:D
Még próbálkoztam amúgy egy ideig, hátha lesz normális barátom, de feladtam. :D
Jelenleg egy barátom van, akit annak tartok.. de ez sem az, amire úgy igazán vágyom. Vannak közös témáink, meg jól kijövünk, de ha jön egy nagyobb szünet (pl 1 hónap) akkor rám se hederít még neten sem... :) Mindig magamban kerestem a hibát, de már nem is érdekel.. Bocs a novelláért. Csak tudd hogy én is melléfogok..
Kevés a normális ember, mert sokan estek át agymosáson. :D
Hagyják hogy a társadalom rossz példája rájuk ragadjon és követik a birkákat. Persze van kivétel.
Amúgy hány éves vagy és hova valósi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!