Hol tudnék magamnak barátnőt keresni? 15/F
Ott ahol más: Szórakozóhelyeken.
Nem muszáj felszínesnek vagy butának lenned ahhoz hogy bemehess XY bárba, dizsibe. Ha eleget keresel, találsz magadhoz való lányt.
Szerintem is jó ötlet lehet szétnézni zeneiskolában, koncerteken stb. :)
De az én véleményem az, hogy nem kell ilyen "görcsösen" barátnőt keresni. Majd rád talál a lány, és szerelmbe esel, és küzdesz érte és stb. stb... :D Engedd el, hogy te most barátnőt akarsz mindenképpen, majd eljön "a lány", ha itt az ideje. (Persze azért járj nyitott szemmel:D)
Hasonló helyzetben vagyok én is. Nem tudom, hogy te milyen környéken élsz, de ebben a kisvárosban, ahol lakom, egyszerűen alig tudok találni magamhoz hasonló embereket, barátaim is alig vannak. Azaz vagy elköltöztek, vagy csak az isten háta mögött élnek. Aki meg a környezetemben, az meg csak inni akar, semmi mást. Én ugyan nem kedvelem annyira a komolyzenét, de a mainstreamtől eléggé eltérő ízlésem van. Ami még nem is lenne baj, de alapvetően nem tudok feleslegesen rosszindulatú lenni valakivel. Vagy legalábbis nehezen. Emiatt rögtön én leszek a hülye balfssz b^zi, aki megpróbál a legtöbb emberrel normális lenni. Aztán megpróbáltam egy "szórakozóhelyen" is, de hiába voltam már mattrészeg a végére, úgy sem tetszett senki. Aztán az iskolában megismertem egy lányt, aki nagyon-nagyon tetszett,és nagyon aranyosnak tűnt, aztán kiderült, hogy totál az ellentéte. Szóval most már szinte lehetetlennek tartom, hogy valaha is találjak egy hozzám illő lányt a környezetemben. Sokat szorongtam/szorongok emiatt, mert eléggé egyedül érzem magam. A legjobb amit, mondhatok, az az, hogy mindenképp add magadat, csinálj, amit akarsz, és várj. Aztán remélhetőleg jön valaki. A könyvtáros ötlet nekem is tetszik, lehet, hogy kipróbálom. Tudom, ebben kevés volt a tanács, de azért írtam le, hogy talán jobban érzed majd magad attól, hogy más is úgy érez, mint te.
Szintén 15/f
Déjà-vu.
Talán nem kiraktál már egy hasonló kérdést, kedves Benjiro Hungaria? De.
Simán lehetnél talpraesettebb ha már jobb vagy a korosztályod tagjainál, és akkor nem itt kérdezgetnéd az embereket, hogy oldják meg a magánéleted. ;)
És ha már azt mondod NINCSEN olyan lány, akkor halj meg egyedül oké? Nem kell általánosítani te agyalágyult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!