Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tudnék magamnak barátnőt...

Benjiro Hungaria kérdése:

Hol tudnék magamnak barátnőt keresni? 15/F

Figyelt kérdés
Vannak dolgok, amiket másképp csinálok, vagy amiket másképp szeretek. Például, komolyzenét hallgatok legtöbbször. Zongorázom, ami az osztáytáraimat nem foglalkoztatja, mert hogy nincs más a techno meg az eféle "zenei" stílusokon kívül. Én nem nevetek mindenen, mint az osztálytársaim, mint pl azon, hogy a tanárt le b°zizzák, holott tök jó fej tanár. Én egy "romantikusabb fajta" vagyok, ami azt jelenti ebben az esetben hogy különösen hat rám ha egy lány jön szóba, ami sajnos már vagy 1 éve nem volt, mert egyszerűen nincs olyan lány, aki ne megállás nélkül csak az iPhone-jával szelfizgetne egyfolytában és azt nyomogatná állandóan. Nnincs olyan lány, akivel lehetne egy értelmeset beszélgetni...Hol keressek szerintetek? Biztos vagyok benne, hogy van még ilyen lány, de nem tudom hol keressem...Valami ötlet? Előre is köszönöm.

2016. okt. 28. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolyzenei koncert? Hangverseny? Zeneiskola? Táncház? Meg nem tudom mennyire vagy vallásos de a templomba normálisabb lányok járnak. A komolyabban sportoló láyok is általában normálisabbak.
2016. okt. 28. 14:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Könyvtárban nem jó ötlet?
2016. okt. 28. 14:45
 3/9 anonim válasza:
majd lesszek én :)
2016. okt. 28. 14:47
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Ott ahol más: Szórakozóhelyeken.

Nem muszáj felszínesnek vagy butának lenned ahhoz hogy bemehess XY bárba, dizsibe. Ha eleget keresel, találsz magadhoz való lányt.

2016. okt. 28. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem is jó ötlet lehet szétnézni zeneiskolában, koncerteken stb. :)

De az én véleményem az, hogy nem kell ilyen "görcsösen" barátnőt keresni. Majd rád talál a lány, és szerelmbe esel, és küzdesz érte és stb. stb... :D Engedd el, hogy te most barátnőt akarsz mindenképpen, majd eljön "a lány", ha itt az ideje. (Persze azért járj nyitott szemmel:D)

2016. okt. 28. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld meg a tescoban, vagy nemis! A plazában vannak a plazacicák.
2016. okt. 28. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként én meg komolyzene helyett komolytalan zenét hallgatok és szeretem a fúró hangját is, meg'osztán a macskazenét is.
2016. okt. 28. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is. Nem tudom, hogy te milyen környéken élsz, de ebben a kisvárosban, ahol lakom, egyszerűen alig tudok találni magamhoz hasonló embereket, barátaim is alig vannak. Azaz vagy elköltöztek, vagy csak az isten háta mögött élnek. Aki meg a környezetemben, az meg csak inni akar, semmi mást. Én ugyan nem kedvelem annyira a komolyzenét, de a mainstreamtől eléggé eltérő ízlésem van. Ami még nem is lenne baj, de alapvetően nem tudok feleslegesen rosszindulatú lenni valakivel. Vagy legalábbis nehezen. Emiatt rögtön én leszek a hülye balfssz b^zi, aki megpróbál a legtöbb emberrel normális lenni. Aztán megpróbáltam egy "szórakozóhelyen" is, de hiába voltam már mattrészeg a végére, úgy sem tetszett senki. Aztán az iskolában megismertem egy lányt, aki nagyon-nagyon tetszett,és nagyon aranyosnak tűnt, aztán kiderült, hogy totál az ellentéte. Szóval most már szinte lehetetlennek tartom, hogy valaha is találjak egy hozzám illő lányt a környezetemben. Sokat szorongtam/szorongok emiatt, mert eléggé egyedül érzem magam. A legjobb amit, mondhatok, az az, hogy mindenképp add magadat, csinálj, amit akarsz, és várj. Aztán remélhetőleg jön valaki. A könyvtáros ötlet nekem is tetszik, lehet, hogy kipróbálom. Tudom, ebben kevés volt a tanács, de azért írtam le, hogy talán jobban érzed majd magad attól, hogy más is úgy érez, mint te.

Szintén 15/f

2016. okt. 28. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Déjà-vu.

Talán nem kiraktál már egy hasonló kérdést, kedves Benjiro Hungaria? De.

Simán lehetnél talpraesettebb ha már jobb vagy a korosztályod tagjainál, és akkor nem itt kérdezgetnéd az embereket, hogy oldják meg a magánéleted. ;)

És ha már azt mondod NINCSEN olyan lány, akkor halj meg egyedül oké? Nem kell általánosítani te agyalágyult!

2016. okt. 28. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!