Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Most én bunkó vagyok, ha így...

Most én bunkó vagyok, ha így állok ehhez a barátomhoz?

Figyelt kérdés
Az egyetemen ismertem meg az illetőt, nagyon sokat vagyunk ott együtt, az órarendünk miatt is, ugyanarra szakosodtunk. Tudom, hogy ő engem sokkal jobban a barátjának tart, mint én őt. Ő nekem inkább haver. van egy csomó olyan tulajdonsága, ami jó benne, és ami miatt jóban vagyunk, de van olyan is, amit viszont nagy különbségnek érzek köztünk, és ami miatt nem tartom szoros barátságnak, legalábbis részemről. Az a kérdésem, hogy ha én már előre tudom, hogy egyetem után nem kívánok ilyen szoros barátságban lenni vele (hiszen akkor úgyis hazamegyek majd, meg gondolom, ő is), akkor most én bunkó vagyok? Nem csak vele vagyok jóban amúgy, és nincs bajom az évfolyamommal, de egyikük sem lett igazi barát, inkább haveroknak mondanám őket, de úgy érzem, ő nem így gondolja. Én amúgy hangsúlyoztam neki, hogy nekem vannak más barátaim, hogy vannak legjobb barátaim meg ilyenek.
2016. nov. 13. 16:16
 1/2 anonim válasza:
Nem bunkóság, nem várhatja el hogy te ugyanúgy tekints rá mint ő rád. Csak beszélj vele róla, mert a kérdésedből az jött le hogy az illető nem igazán van tisztában ezzel a ténnyel.
2016. nov. 15. 06:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát én mondtam neki, hogy mások a legjobb barátaim.
2016. nov. 15. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!