Vége a barátságunknak? Ennyi év után?
10 éve ismerem a legjobb barátnőm. Egy szakra is járunk, jövőre fogunk végezni. 2 éve kezdődött: összebarátkozott egy szaktársunkkal. Én is nyitottam e felé a lány felé. Egy ideig jól meg voltunk hármasban.
Sajnos idén tavasszal elég rossz dolgok történtek velem. Emiatt szomorú, nyomott voltam elég sokáig. Most kezdem összeszedni magam. Azonban úgy tűnik hogy magamra maradtam.
A legjobb barátnőm már kb nem is beszél velem csak ezzel a csajjal. Direkt nem ülnek le mellém hiába foglalok nekik is helyet előadáson. Ha ők hiányoznak én küldöm nekik rögtön a jegyzetet. Múltkor én hiányoztam és 3 napig könyörögtem a jegyzetért mire a barátnőm átküldte- állítólag mindig kiment a fejéből.
El is mondtam a barátnőmnek hogy úgy érzem kihagynak a dolgokból és hogy ez milyen rossz érzés. azt hittem megérti. Erre tegnap volt egy nagy buli és most tele van a közösségi oldal a képeikkel. ők ketten elmentek, engem meg nem is hívtak... ennyit ért 10 év barátság???
Ne értsetek félre nem az hogy másokkal nem bulizhat vagy barátkozhat, mert én nem akarom őt kisajátítani. Csak én már miért nem vagyok fontos, engem már miért nem hívnak? Jogosan esik rosszul? Mit kéne tennem?
Valószínűleg vége. Én is részt vettem egy ilyenben már, 10 éve ismertük egymást, mikor egyszercsak elkezdett ignorálni, nem hívtak csapatostul bulizni...
Aztán 2 év múlva rámírt, megint megvoltunk pár hónapig, de ugyanaz lett a probléma, ugyanazok az emberek csábították vissza.
Sajnos nekem azóta sincs senkim, ő meg jól elvan a sok haverjával... néhány embernek ez jut ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!