Most ezért sértődött meg?
Ugye ma volt a VB selejtező és amikor Szalai berúgta az első gólt a 10. percben írtam a barátnőmnek, hogy "GOOOOOL" aztán ez a beszélgetés zajlott le közöttünk:
Barátnőm: Mé te is nézed?:'D
Én: Persze, miért ne nézném? :D
Barátnőm: mert nem kötelező, legalábbis tudtommal..
Én: Miaz h nem kötelező? Engem erdekel
Barátnőm: és attól kötelező vagy mi? Az nézi aki akarja, bocs h meg mertem kérdezni, hogy nézed-e.. Mert egy normális ember mást is csinál a tvzés helyett...
Én: nagyon sajnálom, azthittem teis nézed, tényleg bocsi :/
Igaziból pénteken mondtuk még a VB selejtező után, hogy :Na hétfőn leverjük a Letteket :D aztán meg ezt írja... Gondolom holnap hozzám se fogsz szólni..
A batátnőd hallott már olyan fogalomról, hogy "önálló akarat"?
Kajak nem vágom egyébként, milyen bűnt követtél el ezzel... Mut kellett volna nézned vagy csinálnod a meccs helyett? Plázaqrvulni térdelve valami ripacs műmájer előtt?
Minden kapcsolatban van egy alá és egy fölérendelt és Te az alárendelt vagy. Ha másért nem azért, mert kiszolgálod a hülyeségeit.
Barátnő: Mé, te is nézed?
Te: Igen/Persze/Naná. Amint visszakérdeztél lehetőséget adtál neki, hogy megjegyzéseket tegyen. Innentől ő vezette a beszélgetést. Van amikor kifejezetten nem jó kérdéssel válaszolni a kérdésre. Helyette a határozott, rövid, a véleményedet egyszerűen és vitathatatlanul kijelentmő mód lett volna. Amikor azt mondta, hogy normális ember mást is csinál .. no akkor kellett volna visszakérdezni: Lehülyéztél? Merthogy azt tette. Erre még bocsánatot is kértél. Kicsit állj ki néha magadért különben azzal telik majd az egész életed, hogy lesed kinek mi a jó miközben neked lesz s.z.a.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!