Őszintén. Tényleg semmi esetre sincs fiú-lány barátság?
Ez már teljesen 100%, hogy nem létezik fiú- lány barátság, mert az egyik úgyis beleszeret a másikba? Akkor sem, ha az elején megbeszélitek, hogy nem fogtok? Jó, mondjuk ez hülyén hangzik. Nagyon jóban lettem egy fiúval, de tényleg, csak egy tök jó barátként tudok rá gondolni. 16 évesek vagyunk, és oké, hogy túltengnek a hormonjaink meg minden, de ha esetleg tényleg nincs fiú-lány barátság, akkor mire figyeljünk oda, hogy mégis legyen? Tippek?
(A fiúval le van egyeztetve, hogy senkin nem akar soha senkitől semmit, ezt az elején ledumáltuk.)
Persze, hogy azt mondjátok, hogy létezik, ha fogalmatok sincs az igazi barátság mibenlétéről.
Az igazi barátság, mint mondtam is már, az őskorból ránk maradt, atavisztikus érzelem. A több tonnás mamutra vadászó, ellenséges hordákkal szembeszálló férfiaknak ugyanis baromira nem volt mindegy, hogy a mellette kőbaltát szorongató Jóska megvédi-e az ő seggét, ha arra kerül a sor, vagy mentve az irháját, kereket old. Ez az egymásra utaltság volt a barátság bölcsője. Az asszonyok az őskorban gyűjtögettek. Nekik a szomszédasszony nem szövetséges, nem bajtárs, hanem táplálékkonkurens. Vetélytárs. Ezért van az, hogy a nők habozás nélkül dobják sutba a barátságot, ha pillanatnyi érdekük úgy kívánja. Szeretem, tisztelem a nőket. Sok olyan tulajdonságot birtokolnak, amikben mi, pasik, a nyomukba se léphetünk. De barátnak csapnivalóak.
A nemek különben sem azért alakultak ki, hogy barátkozzanak egymással, hanem hogy utódokat nemzzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!