Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Őszintén. Tényleg semmi...

Őszintén. Tényleg semmi esetre sincs fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés

Ez már teljesen 100%, hogy nem létezik fiú- lány barátság, mert az egyik úgyis beleszeret a másikba? Akkor sem, ha az elején megbeszélitek, hogy nem fogtok? Jó, mondjuk ez hülyén hangzik. Nagyon jóban lettem egy fiúval, de tényleg, csak egy tök jó barátként tudok rá gondolni. 16 évesek vagyunk, és oké, hogy túltengnek a hormonjaink meg minden, de ha esetleg tényleg nincs fiú-lány barátság, akkor mire figyeljünk oda, hogy mégis legyen? Tippek?

(A fiúval le van egyeztetve, hogy senkin nem akar soha senkitől semmit, ezt az elején ledumáltuk.)

2016. szept. 30. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Régen azt gondotam hogy létezik de mostmár nem úgy gondolom:D vagy én akarok többet vagy a lány :D
2016. szept. 30. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De van. Ha mindkettő kifejezetten taszító szexuálisan a másikra,vagy mindkettő foglat és jó kapcsolatban él a párjával. Más esetben nincs barátság! Ha lelkileg egymásra hangolódtok és tetszetek is egymásnak valamelyest, akkor folyamatosan ott lesz a szexuális bizsergés vagy egyikben vagy másikban vagy mindkettőben.
2016. szept. 30. 14:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

ŐŐŐŐ ilyen nem igen van mert minél jobb barátok vagytok annál jobban szeretitek egymást és az fiu-lány felállásnál tudjuk hova vezet. Azonos nemüeknél legjobb barát öribari meg stb.

De pl.:

-ne legyetek kettesben csak társaságban

-ne legjatok egymáson chaten egész nap

-legyen midkettötöknek kapcsolata

-ne beszéljetek intim dolgokrol egymásnak

-ne igyatok tul sokat ha egy társaságban vagytok

-véletlen se ápoljátok egymás lelkét, vagy aludjatok együtt

De ezekkel is az a baj hogy nem garancia semmire.. szóval bocsi de amugy miért is nem akartok egymástol semmit?

2016. szept. 30. 14:50
 4/13 A kérdező kommentje:
Egyrészt azért, amit már említettem. Nekem pl. egyáltalán nem az esetem, tehát ilyen gondolataim nincsenek. Másrészt 1 osztályba járunk még 4 évig és osztálytárssal nem jövünk össze. Mi az, hogy miért is nem akarunk? :D Mert nem akarunk és kész.
2016. szept. 30. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:

"osztálytárssal nem jövünk össze."

Én ilyen szabályról még nem hallottam...

"Mi az, hogy miért is nem akarunk? :D Mert nem akarunk és kész."

Egyelőre... :D ;-)

2016. szept. 30. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
De neki te az esete vagy az 100%, ne kínozd szegényt.
2016. szept. 30. 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Én ezt inkább haverságnak nevezném. Az igazi férfibarátság az ősemberek idejéből ránk maradt atavisztikus érzelem. Az olyan, hogy a szó szoros értelmében képes vagy tűzbe menni a másikért. Az olyan, hogy még szerelmeket is képes felülírni, pedig a férfiakban sokkal erősebb a fajfenntartási, mint a létfenntartási ösztön. Ilyen barátságok ma már nemigen születnek, hacsak nem kommandósok, vagy tűzoltók között. Elsatnyult az emberi kommunikáció, mindenki a telefonját buzerálja, nem a másikkal törődik. Szóval nevezzük inkább haverságnak. Az lehet köztük, ha mindketten párkapcsolatban élnek.
2016. szept. 30. 15:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Van fiú-lány barátság, csak érettnek kell hozzá lenni. Az hogy kölcsönös a vonzalom vagy az egyik fél többet akar egyáltalán nem jelenti azt hogy tenni is kell valamit ezügyben.

A fiú-lány barátság általában a srácok miatt bukik -mondom ezt srácként.

Beleélik magukat a dologba, és nem fogadnak el nemleges választ.

Fel kell fogni hogy a vonzalom nem mindig kölcsönös, és ha az is, akkor sem biztos hogy beleugrani egy párkapcsolatba a legjobb döntés.

Sok lány barátom, munkatársam vonzó külsőleg-belsőleg, de van annyi eszem hogy máshol keresgéljek egy jól működő barátság elbszása helyett.

Sőt, ha konkrétan párkapcsolatot szeretnék, akkor azt nyilvánvalóvá teszem az elején, nem árulok zsákbamacskát. Ha kikosaraznak így jártam, eldöntöm hogy tudok -e barátként nézni rá (általában nem), és élem tovább az életem. "Friendzone", "Jajj én nem úgy gondoltam" butaságokat így elkerülöm, és szerintem egy fokkal férfiasabb a lány tudtára adni mit akarsz, ahelyett hogy kommandós módjára próbálsz belopakodni a bugyijába.

Nekem ez működik, tinédzserkorom óta nem volt problémám fiú-lány barátságokkal.

2016. szept. 30. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek abban, hogy az barátság lenne, ha egy fiú meg lány barátok, de az egyik többet akar a másiknál. Na az már alapból nem barátság. Tény, hogy nem muszáj "tenni" az ügy érdekében. Lehet az észre hallgatni az ösztönökkel szemben, és azt mondani, hogy "oké, tetszel, de tudom, hogy én neked nem, inkább legyünk csak barátok, nekem az is elég"... na de az nem barátság igazából. Legalábbis az egyik félről nem. Mert ha már szexelni akarsz a "barátoddal"... na az már nem barát. Nem épp az a lényege a barátságnak, hogy velük se nem csókolózol, se nem szexelsz, se nincs semmi tipi-tapi??? A pároddal viszont igen. Ez a különbség a barátság meg a párkapcsolat között. Ha valakinek a ruhája alá akarsz nyúlkálni, akkor is ha nem teszed meg, az már nem a barátod. Soha nem is volt az, és soha nem is lesz. ha akárcsak az egyik fél is többet akar a másiktól mint barátság, onnantól kezdve annak a barátságnak lőttek.

Márpedig fiú-lány barátságok esetében ez 99%, hogy meg fog történni. Kivéve ha mindkettő homoszexuális vagy aszexuális és totálisan lehetetlen, hogy szexuálisan vonzónak lássa a másik felet.

30/N

2016. szept. 30. 19:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, van több lány barátom is, köztük egy igazán jóbarát, akivel bármilyen problémát meg tudok beszélni. Az az egész titka hogy már az elejétől barátként kell kezelni és nem szabad többet belegondolni. Sokaknak azért nem jön össze mert olyan lány barátai akarnak lenni aki iránt titokban már a kezdetektől vonzalmat éreznek. Én is voltam így, meg is bántam.
2016. okt. 1. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!