Barátnőm rendszeresen váltogatja a partnereit, félek összeszed valamit. Mit tanácsoljak neki?
40 éves barátnőm pár havonta előáll a 'na nagy ő' szöveggel aztán szakítanak. És 1-2 hónapos kapcsolatokban megszakítással védekezik mert ők már családot is terveznek. Aztán alap dolgokon elcsúszik a kapcsolat. Szerintem sohasem működött, csak ő látott mindent rózsaszín felhőben.
Múltkor véletlenul láttam egy listáját amin fel volt írva a volt pasijai listája akikkel lefeküdt. Kb 30 név volt rajta. Elegge meglepődtem, mert több 5 év körüli kapcsolata is volt, gyereke is van, tehát a köztes időkben igencsak belehúzott. Az elmúlt években meg már hát pár havonta.
Mit tanácsoljak neki? Úgy gondolom, a védekezés hiánya mellett az is gond, hogy minden pasiban az igazit látja azonnal, reménytelenül szerelmes típus.
Amúgy 40 évesen a 30 nem is sok...
ha 18éves korában kezdte pl, azóta eltelt 22 év, 22/18= 1,22 partnert jelent évente átlagosan....
az sok? Szerintem nem.
Hullámokban jönnek a pasik mert 3 db 5 éves kapcsolata is volt. A köztes időben meg hetente/havonta. Így nézve már sok.
Nekem panaszkodja ki magát és kér tanácsot. Ezért kérdezem miket mondjak neki.
Kizartnak tartom, hogy egy no ilyen listát vezetne, pláne hogy feltuntetne rajta, hogy azok az exei és még elől is hagyná.
Amúgy meg az ő doga, ha akar, akkor naponta kettővel fekszik össze
A bajom az, hogy előadja az igazi dumát, 1 hónap után már csak megszakítással védekeznek és utána én vígasztalom amikor összetörik a lelkét. Engem sem érdekelne, de jó barátnők vagyunk gyerekkorunktól fogva, mindenben egymás lelki társai voltunk és eddig jó hatással voltam rá, láthatóan fejlődött és már nem csak a rosszfiúkat keresi, ezért szeretnék tenni érte többet is.
A listát pedig a gyereke vette elő a szekrényből mikor játékokat kivett és úgy került a kezembe. Nem vezeti, csak mondta egyszer felírta ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!