Van itt olyan ember aki baráti kapcsolatában van egy tanárával?
Én már több tanárommal "összebarátkoztam" az évek során, bár ez csak a tanórák melletti beszélgetésekben nyilvánult meg.
A felnőttekkel mindig jobban szót értettem, mint a diáktársakkal, tipikus "tanárkedvence" voltam (csak nem nyaliztam, hanem őszinte tisztelettel/szeretettel és érdeklődéssel fordultam hozzájuk).
Az én "terepem" a különóra/tehetséggondozás és az óraközi szünet volt, tanulás mellett beszélgettünk erről-arról, a nyíltságomra hasonlóképp feleltek. Bízhattak bennem, hogy nem adom le a drótot XY-nak, hogy Z tanár ezzel vagy azzal kapcsolatban megemlítette a nevét, W tanár ilyen és ilyen személyes dolgokról mesélt.
Lényeg a lényeg: közelíts "szakmailag", aztán az idő eldönti, lehet-e személyesebb vizekre evezni.
Egy normális tanár egyébként sem annyira távolságtartó, hogy ne lehessen megismerni, bár a "beülünk egy kocsmába sörözni" típusú közvetlenség ritka - nem példa nélküli, csak ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!