Most szerintetek ez ciki?
2 héttel ezelőtt elhívott 2 lány (Ismertem) jött egy barátnőjük (Arrol nem tudtam) És mentünk el messzire beszélgetni meg minden, és belebotlottunk 4 fiúba, és egy lányba hogy 18-9 éves körüliek.. és megkérdezték van -e cigink, meg piánk? Én azt mondtam hogy nincs 14F lányok
meg 13l 12l 14l. És én mertem vissza szolni, hogy nincs, azután nagyba röhögtünk, és azota sokszor röhögnek rtajtam :D
Most ez szerintetek ciki vagy mi?
10 sör után, hátrakötött kézzel, fejen állva a p..csömmel értelmesebb szöveget gépelek, mint te kérdező.
Fingom sincs mit akartál leírni, de az tuti, hogy ha valami ciki, akkor a te helyesírásod az az.
fhfdhfdhfjfgjgfjgfjfjfjfgjfj
Ez is gyors volt,le tudod fordítani?
Öreg, az a baj, hogy a sztoridnak semmi értelme. Elmentetek csavarogni, valmai vadidegenek megkérdezték, van-e cigitek, mire ta azt mondtad, hogy nincsen, és azóta mindenki röhög.
Codddálatosz történet! Na sebaj, majd felnőttök...
"wow-os vagyok, igy beszélnek a wowosok, igy gyorsabban irok."
Ember, te nem WoW-os vagy, hanem hülye. Helyesen is 5x gyorsabban gépelek mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!