Visszahozható ez a barátság?
Volt egy lánybarátom,aki nagyon szeretett,mint barátot.Még szülinapomra is vett nekem egy tábla csokit.Mindig mondta,hogy milyen jó barátja vagyok meg minden.A gond csak az volt,hogy én soha sem barátként tekintettem rá.Még a "barátkozás" elött beleestem.Ő volt az első szerelmem,nagyon keményen bele voltam zúgva.Kapcsolatot akartam vele,de nem léptem,mivel túl fiatal volt.3 év,2 hónap volt köztünk,ez persze nem sok,de ebben a korban még igen.Főleg,hogy ő évvesztes is volt.Én várni akartam rá 2 évet.Én soha nem gondoltam,hogy ő barátként tekint rám,mindig azt hittem,hogy azért kedves velem,mert szeret.Úgy képzeltem el,hogy majd 2 év múlva összejövünk.Telt is az idő,de közben láttam hogy más fiúk után futkoz.Én többször megfogastam,hogy küzdök érte.De mindig más fiúkkal láttam.Azt hittem,hogy engem csak átvert.Próbáltam kiszeretni belőle,de a barátsága miatt nem ment,akárhányszor kedves volt velem,mi dig a reményt éreztem.De végül feladtam és megszakítottam vele minden kapcsolatot.Nem írtam neki fb-n szülinapjára sem,fel sem léptem fb-re mert nem bírtam látni.Ezt gondolom nagyon zokon vette.Otthagytam az edzést is,ahonnan ismerem.Másfél évig rá se néztem.Az ztcán se nagyon köszöntünk.De most nemrég idén írtam neki szülinapjára.Volt,amikor kedvesen köszöntünk egymásnak,volt amikor nem.Ma biciklizés közben láttam,köszöntünk egymásnak és ő kedvesen mosolygott.Vissza lehet állítani a barátságot?Valljak be neki mindent?Megértené?
Meg igazság szerint nekem még mindig tetszik
Amiatt meg neheztelj rá hogy más fiúkkal jóban van. Te nem léptél semmit, miért ne ismerkedhetett volna másokkal...
Előző voltam.
25F
Csak úgy leléptél, és másfél évig otthagytad? Utána meg hirtelen egymásra köszöntetek?
Ez hihetetlenül gyerekes. Olyan "nem mondok semmit találd ki mit érzek!! :'("
Eddig nem tetszettél neki, most se fogsz, főleg úgy nem hogy leléptél másfél évig, ezután már mit várjon el tőled? Megint simán leléphetsz csak úgy. Semmi esélyed nincs, ha csak nem buta a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!