Mit tegyek? tavolodok a legjobb baratnomtol!
van egy legjobb baratnom es amiota atmentunk egy masik suliba mind a ketten, es osztalytarsak lettunk azota persze lett tobb baratunk, de ugy erzem h mar masban latja a legjobb baratot.Sot athivott par lanyt magahoz engem meg kihagyott,de ezt az egesz athivas dolgot elottem beszelik meg.
persze nem teszem ezeket szova....
Meg ha csoportosmunka van akkor is kihagynak mivel ok pont megvannak a csapat letszam szerint.
Tenyleg jo baratok de ezek rosszul esnek nekem
Ez van, barátok jönnek mennek. Fogadd el, hogy az új barátnőivel jobban érzi magát mint veled (ez nem feltétlenül jelenti azt hogy ők valójában jobbak is), de ne várj rá.
Keress te is új barátokat és töltsd velük azt az időt amit eddig a "legjobb barátnőddel" töltöttél (hamarosan úgyis megújul ez a poszt ;).
F/17
koszonom szepen a valaszokat:)
amugy en is joban vagyok veluk csak az orarendunk miatt ok tobbet talalkoznak igy egy szorosabb kapcsolat jott letre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!