Ha olyan fotót tesztek fel közösségi oldalra, amelyen a háttérben barátaitok nem előnyös pózban vannak és még be is jelölitek őket rajta az azért szokott lenni, mert nem igazán kedvelitek őket?
Figyelt kérdés
Nem előnyös póz: éppen eszik a másik, vagy idősebbnek, ducibbnak néz ki, hangosan beszél éppen, stb. Tegyük fel, a fotót max. 4-5-en szerepelnek.
Nem hiszem, hogy egyeseknek annyira nincs ízlésük, hogy legalább másik fotót tegyenek fel az eseményről, vagy az illetőket kivegyék arról a fotóról.
2016. aug. 29. 18:26
1/2 anonim válasza:
Csak az idióták foglalkoznak ilyenekkel.
2/2 anonim válasza:
Én nem szoktam felrakni képeket , de osztálytársaim igen és rendszereen olyan képet raknak fel ahol csak ők néznek ki jól és azt leszarják , hogy kivan hátul vagy , hogy egyáltalán bele egyezett-e az aki még rajta van. Velem is fordult már ilyen elő , hogy ismerősöm csinált velem egy közös képet és éppen tüsszentettem és hát elég ocsmányul néztem ki a képen de ő persze tökéletes volt rajta és miért is ne raknánk fel egy olyan képet , ahol nem vagyunk szépségkirálynők....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!