Miért változott meg ennyire a legjobbarátnőm?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk legjobb barátok,viszont kb 1 éve lett még egy jó barátja,de én elmondtam neki,hogy nem megyek bele abba,johy 2 bff-e van...
Egész nyáron 3-szor találkoztunk,mert mindig az új baràtnőjével van...
Velem jár egy osztályba,a màsikkal csak együtt sporttol!
Viszont láttam a telefonjában,hogy nem úgy vagyoj beírva neki mnt régen:XY Bff helyett Xy..ès szerinte nincs már olyan,hogy bff vagy rang a barátságban pedig kb fél éve még volt ilyen,nagyon megváltozott...
Szeritetek mit csináljak,hogy megint úgy legyen mint régen?(Bffnek tekintsen stb..)
Ne írjatok olyat h jajj de gyerekes kis 10 eves stb..
2016. aug. 23. 15:14
11/12 anonim válasza:
Picit éretlenek vagytok még, de ez nem baj. Ebből a legjobb barát rangból mindig csak a gond van. Nagyobb elvárások, stb. Lehet, hogy neki ebből lett elege. Egyébként pedig barátok is jönnek-mennek olykor, úgy, mint a szerelmek. Ez sem feltétlenül baj. Minden ember más, ráadásul elég sokat változtok is ebben a korban, másfelé alakul az érdeklődési körötök, meg minden. Téged tartalak hibásnak, amiért azt akarod, hogy ő a legjobb barátjának tekintsen. Ha tőlem valaki ezt várná el, és hangoztatná is, hogy azt akarja, hogy ő legyen a legjobb barátom, én akaratlanul is "elmenekülnék" előle. Nekem a párkapcsolataimban is így van. Ha a lány ki akar sajátítani, és ő akar lenni a mindenem, meg érzem, hogy neki is én vagyok az egyetlen ember, akivel hajlandó beszélni, akkor tuti, hogy nem lesz hosszú életű a dolog, mert én ezt nem tudom elviselni.
12/12 A kérdező kommentje:
Én nem akarom kisajátítani,nem vagyok hülye...Nem is hangoztatom naponta,hogy"én vagyok a legjobb barátod,vagy meghalsz"...van mellette sok barátom,csak zavar,hogy ennyire más lett...
2016. aug. 27. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!