Miért változott meg ennyire a legjobbarátnőm?
7 éve vagyunk legjobb barátok,viszont kb 1 éve lett még egy jó barátja,de én elmondtam neki,hogy nem megyek bele abba,johy 2 bff-e van...
Egész nyáron 3-szor találkoztunk,mert mindig az új baràtnőjével van...
Velem jár egy osztályba,a màsikkal csak együtt sporttol!
Viszont láttam a telefonjában,hogy nem úgy vagyoj beírva neki mnt régen:XY Bff helyett Xy..ès szerinte nincs már olyan,hogy bff vagy rang a barátságban pedig kb fél éve még volt ilyen,nagyon megváltozott...
Szeritetek mit csináljak,hogy megint úgy legyen mint régen?(Bffnek tekintsen stb..)
Ne írjatok olyat h jajj de gyerekes kis 10 eves stb..
Érj el eredményeket a sportban!
Egy sporttárs mindíg több egy barátnál!
Bár legjobb ha felszedsz vmi edzőt, 8 hengeres cabrióval!
Szerintem mondd el neki mit érzel iránta! Mondj el neki régi emlékeket idézd fel legszebb pillanatitokat! Hívd el a mostani barátja nélkül fagyizni és legyetek újra barátok!
A másik lehetőség az, hogy találj egy másik aranyos BFF és így mindketten boldogak lesztek! ☺
Èn értem,de ha mondom neki ezt,akkor le parsnoiásozik,meg hogy képzelődöm...ma is nem velem ment el valahova,hanem a másik barátjával...(asszem mozi,állatlert vagy cirkusz nem tudom)
Én nem akarom őt kisajátítani,csak szeretném ha ő is úgy tekintene rám,hogy èn vagyok az legjobb barátja...
Azt mondja,hogy persz én vagyok de hogy nincsenek rangok a barátságban,ez most jelent..?mindegy nem görcsölök ezen,inkább foglakozom a többi barátommal...
*paranoiásozik
*a legjobb barátja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!