Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért változott meg ennyire a...

Miért változott meg ennyire a legjobbarátnőm?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk legjobb barátok,viszont kb 1 éve lett még egy jó barátja,de én elmondtam neki,hogy nem megyek bele abba,johy 2 bff-e van...

Egész nyáron 3-szor találkoztunk,mert mindig az új baràtnőjével van...

Velem jár egy osztályba,a màsikkal csak együtt sporttol!

Viszont láttam a telefonjában,hogy nem úgy vagyoj beírva neki mnt régen:XY Bff helyett Xy..ès szerinte nincs már olyan,hogy bff vagy rang a barátságban pedig kb fél éve még volt ilyen,nagyon megváltozott...

Szeritetek mit csináljak,hogy megint úgy legyen mint régen?(Bffnek tekintsen stb..)

Ne írjatok olyat h jajj de gyerekes kis 10 eves stb..

2016. aug. 23. 15:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
-.- ez gyerekes.
2016. aug. 23. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:

Érj el eredményeket a sportban!

Egy sporttárs mindíg több egy barátnál!

Bár legjobb ha felszedsz vmi edzőt, 8 hengeres cabrióval!

2016. aug. 23. 15:26
 3/12 Kíváncsi elefánt01 válasza:
Szerintem csak mondd meg neki mit súg a szíved! Nálam bejön vagy esetleg próbálj vele olyan kedves lenni amilyen még soha! Ha igen megteszed biztos hogy jobban fog rád koncentrálni! :)
2016. aug. 23. 15:27
 4/12 anonim válasza:

Szerintem mondd el neki mit érzel iránta! Mondj el neki régi emlékeket idézd fel legszebb pillanatitokat! Hívd el a mostani barátja nélkül fagyizni és legyetek újra barátok!

A másik lehetőség az, hogy találj egy másik aranyos BFF és így mindketten boldogak lesztek! ☺

2016. aug. 23. 16:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2016. aug. 24. 09:06
 6/12 anonim ***** válasza:
55%
Huh, nekem is volt egy lány barátom, aki a legjobb barátjának tekintett, és ki akart sajátítani. Rendesen féltékeny volt, ha más lánnyal találkoztam, pedig én fiú vagyok. Elmondtam neki szépen, hogy nem normális, amit csinál, nem lehet elvárni senkitől, hogy ne legyenek más barátai. Sőt, az is természetes dolog, hogy hol ezzel, hol azzal találkozunk többet. Mikor kire van igényünk, hiszen mindenki más, és mi is változunk folyamatosan, vagy legalábbis különböző időszakaink váltják egymást. Neked sem mindig őrá lesz majd szükséged, majd belátod. Ne görcsölj ezen, a féltékenykedés csak rosszabbá teszi a dolgokat.
2016. aug. 24. 18:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó,lehet ezt kéne csinálnom...
2016. aug. 24. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
#6-os voltam, örülök, ha átgondoltad, amit írtam. Biztos vagyok benne, hogy ha mondod neki, hogy hiányzik neked, és szeretnél többet találkozni vele, és nem akarod kisajátítani, akkor előbb-utóbb megint olyan jóban lehettek, mint régen. De keress te is más barátokat is. Nem kell, hogy mindenki a legjobb barátod legyen, de kell a változatosság. Mindenkitől lehet tanulni valamit.
2016. aug. 25. 09:23
 9/12 A kérdező kommentje:

Èn értem,de ha mondom neki ezt,akkor le parsnoiásozik,meg hogy képzelődöm...ma is nem velem ment el valahova,hanem a másik barátjával...(asszem mozi,állatlert vagy cirkusz nem tudom)

Én nem akarom őt kisajátítani,csak szeretném ha ő is úgy tekintene rám,hogy èn vagyok az legjobb barátja...

Azt mondja,hogy persz én vagyok de hogy nincsenek rangok a barátságban,ez most jelent..?mindegy nem görcsölök ezen,inkább foglakozom a többi barátommal...

2016. aug. 26. 09:26
 10/12 A kérdező kommentje:

*paranoiásozik

*a legjobb barátja

2016. aug. 26. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!