Hogyan tudnék fiúkkal barátkozni?
Figyelt kérdés
Nos most leszek másodikos a gimiben és az a helyzet hogy valamiért nehezen baratkozok még most is (mondjuk régebben még nehezebben barátkoztam mint most mert azért lányokkal már könnyen barátkozom...) Nos a mi osztalyunkban vannak menők meg a "lúzerek" én meg valahol a kettő között vagyok és néha beszélgetek fiúkkal is de nem nagyon. Bevallom én már inkább fiúkkal szeretnék barátkozni mert a lány barátnőim már csak a pletykákról meg az ilyen sminkről meg olyan divatról beszélnek meg hogy ez ilyen cicafiú... Bevallom engem már idegesít hogy nem tudunk beszélgetés közben ezen a pár témánál tovább jutni. Meg hát még is csak jobb ha az embernek nem csak csaj haverjai vannak. Meg velem őszintén bármiről lehet beszélgetni. Szeretek zenét hallgatni rajzolni illetve van egy kis humorom is azért:)) Örülnék ha meg tudnátok írni hogy hogyan legyek lazább és hogyan tudjak fiúkkal barátkozni.2016. aug. 6. 18:01
1/5 anonim válasza:
Háát, úgy, mint bárki mással. :) Erre nincs külön módszer, ha jól kijössz valakivel, és sok időt töltötök együtt, sok a közös bennetek, hamar jóban lesztek, és idővel barátok lehettek. :D Egyébként a lányok túlnyomó többségét nem csak a smink meg a fiúk érdeklik, úgyhogy érdemes szimplán csak nyitottnak lenni mindenkivel szemben, nemtől függetlenül, hátha a végén egy olyan társaságban találod magadat, ahol sokkal jobb lenni, mint a jelenlegiben.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem minden lány olyan csak a barátnőim többsége olyan lett mert nem voltak ilyenek
És köszi a tanácsod:))
2016. aug. 6. 18:15
3/5 anonim válasza:
Én nekem pedig csak fiú barátaim vannak és azt nem tudom, hogy hogy a pics.ba lehet olyan lányokkal összebarátkozni, mint amilyeneket fentebb említettél.
Ha nem olyan a személyiséged, úgy sem tudsz egykönnyen a bizalmukba kerülni, szóval szerintem add fel, ha másodikos korodra sem sikerült.
4/5 A kérdező kommentje:
Nos ezekkel a lányokkal már régóta ismerjük egymást csak mostanában lettünk barátnők és évvégere kattantak be azóta nem tartom velük a kapcsolatot.
Viszont azt látom hogy kib.szottúl lelkesítő emberke vagy
2016. aug. 6. 18:52
5/5 anonim válasza:
Igazából barátkozásban nincsenek nagy különbségek fiúk és lányok között! Jó, persze, nyilván rögtön ne azzal hozakodj elő, hogy hogyan kell ombre hajat előállítani, hanem valami általános témával. De persze beszélhettek mindenről, ami téged és az adott fiút érdekli. Aztán jöhet a szerelem, és repkedhetnek a kis szerelemszagú madárkák... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!