Miért nem tudok fiúkkal barátkozni?
Tipikus!
Kisebbségérzeted van és az "alfa" szerepét ráhagyod másra. Úgy hiszed, hogy a másik apsi biztos okosabb, erősebb és jobban bejön a csajoknak mint te.
Légy határozott és vaalhogy dolgozz az önbizalmadra. utána magától mennek majd a dolgok!
Járj el sportolni, kosár, foci, vagy keress hobbit bármit. csapatszellemet is jobban erősíti benned.
Nyomjad! :)
gyermekkori rossz apa-fiú kapcsolat, alapoz meg ilyesmiket(vagy nem beszélt sokat veled apud, vagy nem játszot veled annyit, ami a lelki, érzelmi fejlődésedhez elég lett volna)
ha anya-fiú kapcsolatban lenne hiba, akkor meg a lányoktól tartanál, nem mernéd megszólítani, meg stb
de sokat jelent a testvér is
fiú-lány testvérek is szívesen vannak más neműek tárasáságban
lány-lány tesók inkább lányokkal találják fel magukat, a rivalizálást tanulják meg magas szinten, ami hasznos is lehet(később pl munkahelyi érvényesülésnél)
szóval testvéred nincs, vagy lány, vagy esetleg "csak " kisöccs(mert akkor ez még tetézi is)
Szerintem ez valami lelki probléma lesz.
Nincs véletlenül csalódásod, rossz emléked, ami csak fiúkkal kapcsolatos? Nem bántottak meg, nem szégyenítettek meg?
Én valahol itt keresgélnék. Szerintem gondolkozz vissza az elmúlt időszakokra.
olyan időszaokban is lehetett amire ár nem emlékszik, de tudatalattiba örökre be van vésődve.
ezek után nehéz nyomozni, ha meg is lenne, sem sokminden tehető ellene,... hosszant lehetne erről írni
Én is így vagyok ezzel, s voltam is világ életemben. Szerintem nem feltétlenül kell az okokat keresni, hisz a 'Miért?' az mindig elképesztően szubjektív dolog. De ha már így megkérdezted, lehet, hogy az indok arra vezethető vissza, hogy te különlegesebb, értékesebb, érzékenyebb, intelligensebb vagy a többi fiúnál, akiket jelenleg ismersz. Ez majd biztos változni fog, egyszer majd találkozol egy olyan fiúval, akivel jól megérted magad. Bár én is azt a napot várom, már régóta. Addig pedig nézd meg a "Spancserek" című filmet.
22f
"A válaszok alapján még ezzel kiegészítem a leírást: apa nélkül nőttem fel, és a környezetemben sem volt egy apafigura sem. "
szóval ez az oka, megtaláltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!