Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem tudok fiúkkal...

Miért nem tudok fiúkkal barátkozni?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és most kezd bennem realizálódni, hogy tulajdonképpen egy fiú barátom sincsen. Szeretnék barátkozni velük, csak fogalmam sincs, hogy például milyen témát hozzak fel vagy úgy egyáltalán mit mondjak. (Nem vagyok az a bulizós fajta, mások szemszögéből inkább ilyen magányos rockernek mondanám magam.) Általában ha nagyobb társaságban vagyok, ahol fiúk is vannak, akkor elcsendesedek és fura vagyok. Nem tudom, hogy miért van ez, de szeretnék rajta változtatni. Előre is köszönöm a válaszokat.

2015. máj. 29. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én ugyanez vagyok csak fiúba és rockernek se mondanám magam. Az a fura ha kicsit sikerül barátkozni, akkor kiderül, rendesebbek a lányok. Azért nem tudsz, mert nem megfelelő fiúk vannak a környezetedben.
2015. máj. 29. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Én pedig lányokkal nem tudok barátkozni...

19/f

2015. máj. 29. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Én sem tudok fiúkkal beszélgetni, pedig én már 20 vagyok :S
2015. máj. 29. 21:55
 4/11 anonim válasza:
Én sem tudok fiúkkal barátkozni/beszélgetni hosszan. Fiú tásaságban fura zárkózott vagyok. 18f
2015. máj. 29. 23:20
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Mondd, hogy codban le tk ztak, azonnal lesz téma.
2015. máj. 30. 04:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Azért jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Viszont annyira rosszul érzem magam emiatt, a barátaim is furcsállnak szerintem ilyen szempontból, mert egyébként meg egyáltalán nem jellemző rám, hogy csendes, visszahúzódó lennék. :(
2015. máj. 30. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem se nagyon vannak lány barátaim, pedig jó lenne. Debreceni fiú vagyok, szintén 18 éves. Ha esetleg lenne kedved beszélgetni vagy ilyesmi, akkor nyugodtan írhatsz. :)
2015. máj. 30. 15:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is 18 éves lány vagyok és a leírásod szinte teljesen illik rám :) Egyátalán nem voltak fiú barátaim, míg fél éve megismertem egy srácot és vele tök jól elbeszélgettünk egy darabig, de mostanában már egyátalán nem keresi a társaságomat, és így már lassan nekem is elmegy a kedvem attól hogy én keressem őt. Viszont nem tudom hogy hol tudnék rjta kívül fiúkkal ismerkedni :/
2015. máj. 30. 20:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként én arra gondolok, hogy valamilyen pszichológiai dolog van a háttérben, főként ilyen szempontból kérdeztem.
2015. jún. 4. 20:34
 10/11 anonim válasza:
17 éves srác vagyok annyi az egész hogy add önmagadat ne feszülj rá semmire vedd az egész beszélgetést lazára minden közre játszik szóval lazaság önbizalom azt ennyi nekem bejött ha bármi más kérésed lenne efelől írj privátba :D
2015. jún. 5. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!