Ezt csak ki kell irni magambol, ha van velemeny segítség irjatok?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy nem tudok megbizni az emberekben mert felek hogy alamtesznek(volt mar pelda ra) es igy nem is mondok bizalmas dolgokat senkinek...vagyis mondok egy egy dolgot sok embernek, olyanoknak akik egymast nem ismerik es igy nem tudjak osszerakni a kepet rolam, tehat nincs olyan ember aki tudna az osszes dolgot rolam..reszben igy jo viszont neha ramjon hogy akik a "barataim" tehat akik tudnak dolgokat rolam azok felszinesek csak beszelgetunk meg jol elvagyunk de ha megyunk egyetemre/fosulira pl akkor ugyse fogjuk tartani a kapcsolatot igy jogosan az az erzesem h nincsenek barataim..mindig is vagytam egy ikertesora aki mindig velem maradna, segitenenk egymasnak es tenyleg ismerne minden mozdulatomat..szoval most eszmeltem ra hogy ugy is el fogok valni mindenkitol igy teljesen megertetlennek erzem magam...a baratnoket manapsag hagyjuk..az osszes ugyanolyan, egymast kibeszelik, kikeri maganak hogy nem sarkon allo de azert egy egy buliban okes ha lefekszik ezzel azzal mert "reszeg"( eletkort mar nem is irok mert ez szerintem 23 evesen sincs rendben), felelotlenek, EGY komoly baratja volt es mar 4 pasival lefekudt!? Milyen vilagban elunk?? aah egyszeruen elmegy az eletkedvem is hogy milyen gyerekesek...lenne egy idealom miszerint ha lenne egy baratnom akiben teljesen meg tudok bizni es ugyanugy o is bennem meg neadjisten meg erzelem is lenne meg egy szinten lennenk akkor o lehetne nekem egy biztos pont, mivel most ugy erzem a baratok csak jonnek-mennek, senki se ert meg igazan..persze nem vagyok luzer mielott valaki ezt írna, sok ismerosom van baratnom is volt rengeteg, nem ezzel van a baj..az inteligencia kulonbsegekkel inkabb..tehat nehez helyzet..es nem a problema hogy nem merek megosztani dolgokat magamrol, hanem hogy nincs kinek mert nincsenek igazi baratok..ezert most egy a mar emlitett baratno lenne talan a megoldas, aki alkalmasnak erzi magat jelentkezzen :D (csak viccelek)...19 eves vagyok, fiu keszulok fosulira, hatha ott lesznek baratok akikkel megint kb 4 evig elleszunk utana megint szetvalunk...nincs egy biztos valakim, aki megertene, akivel tudok beszelni komoly dolgokrol komoly konyvekrol akar spiritualitasrol az eletrol meg ilyenek..nagyjabol ez a problemam, es maris jobban erzem magam, nyertem egy kis idot amig ujra fel nem halmozodnak az erzesek..2016. aug. 5. 00:06
1/6 Umaku válasza:
Termeszetesen vannak ilyen emberek, de hogy is mondjam...azt hiszem ritka. Ahogy valaki uj kozossegbe lep alkalmazkodik, uj baratokat szerez stb. Es vannak akik ragaszkodnak a regi kapcsolataikhoz. Valahogy nekem is nehezemre esik ezt elfogadni. De ez van. Biztos talalsz valakit, de tul sok az elvaras. Kb azt irtad h a nok tobbsege egy rib***c. Hulyeseg. Csak rossz helyen keresel, es a tobbseg pedig mar foglalt. Nem vagy ezzel az erzessel egyedul.
2/6 anonim válasza:
Kérdező. Jól teszed, hogy nem bízol senkiben. Egyet mondok. Ha nem mondasz el magadról mindent, és nem tartasz órákon át tartó meséket a nagy semmiről, akkor valószínű kibeszélnek majd, hogy mennyire beszédképtelen vagy. Eszükbe sem jut, hogy csak nem akarod kiadni magad nekik. Ha rossz dolgot mondanál, amiért sajnálni kéne téged, akkor azt mondanák a hátad mögött, hogy mindig csak sajnáltatod magad. Ha jó dolgot mondanál, próbálnád jobb színben feltüntetni magad, akkor meg dicsekvőnek tartanának, és azért utálnának. Gyakorlatilag tök mindegy mit mondasz, úgyis kibeszélnének. Jobb is tehát, hogy nem beszélsz velük annyit.
3/6 anonim válasza:
En pont ugyan igy erzek! Csak nekem meg van ket evem az egyetemig... kb senkivel nem lehetk oszinte vagyis de... van harom darab ember akik meg eletukben nem talalkoztak egymassal es nekik se mondok el mindent. Neha ugy erzem hogy a kutyam az egyetlen akivel oszinte lehetek ! De kitartas... az egyetem tuti jobb lesz... legalabbis en ezzel hitegetem magam te nem sokar meg is tudod! :D
4/6 A kérdező kommentje:
Nincs gond az ismerkedessel, csak az ember egy ido utan mar atlat a szitan, ki a kamubarat, ki csak haver akivel nokrol bulirol lehet beszelni..de melyenszanto dolgokrol nem lehet sok mindenkivel beszelni...
A kutyamat en is imadom, sokszor csak orakat ulok mellette, nem csinalunk semmit de erzem hogy olyan tiszta a lelke es o nem lenne sehol mashol csak mellettem..en pedig csak mellette..na remelem erted mit akarok
2016. aug. 5. 01:08
5/6 anonim válasza:
A harmadik valaszolo vagyok, igen teljesen megertem ! Csak nekem van hogy ezek a csak el lotyogunk egyutt meg uljunk be beszelgetni valahova dolgok tol mar herotom van mikor talalkozok az egyik baratnommel es ket orat egyutt vagyunk es rohog minden masodik mondatnal es csak arrol tud beszelni hogy ilyen olyan pasi igy meg ugy... es azt varom hogy megcsorrenjen a telefon hogy lelephessek !
6/6 anonim válasza:
én kicsivel vagyok idősebb mint te/33 L/ és azt kell mondjam, attól, hogy egyetemre/főiskolára mész, tényleg csak azokra az évekre szerzel barátságot. bár vannak kivételek, de akkor meg ha elvégzitek, akkor jönnek a komolyabb párkapcsolatok, házasságok és a gyerek, nah nekem azóta nagyon nincsenek barátnőim, amióta beleléptünk ebbe a korszakba, mindenki csak magával van elfoglalva és ha neked nincs családod kb. le se szarnak.. amúgy ha magaddal rendben vagy, akkor könnyebben átvészeled ezeket az időszakokat, a kutyám nekem is sokat segít. sajna azt kell mondjam, hogy hosszú távú igaz barátságban nem nagyon hiszek, mindenki mostanában önzővé vált ahogy észrevettem. hasonló érdeklődési kör alapján lehet érdemes lenne barátkoznod, mert az azért összeköti az embereket és először bízz bennük, de ne mondj el mindent magadról, csak ha már bizonyítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!