Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez most egy hülye kérdés...

Ez most egy hülye kérdés lesz! Vélemény?

Figyelt kérdés
Nemrég megtudtam, hogy barátnőm nem tudja feldolgozni azt, hogy én már nem vagyok szűz (ő az, 23 éves). Szerinte ez az egész bűn és nem érti, hogy tudtam belemenni egy ilyen dologba, ahogy ő fogalmaz. Azt mondta nem tud rám úgy nézni, ahogy azelőtt és valamilyen szinten undorodik tőlem emiatt. Hogy tudnék a lelkére beszélni? Mit csináljak vele?
2016. márc. 8. 15:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez valami elvakult keresztény fap*icsa?
2016. márc. 8. 15:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem barátkozz másokkal. Vagy ez a nőd? Akkor rúgd ki, nem százas szegény.
2016. márc. 8. 15:48
 3/18 anonim ***** válasza:

Ha szereted akkor beszéld meg vele

De ha emiatt nem tud megbocsátani akkor fel is ut meg le is ut

2016. márc. 8. 15:51
 4/18 anonim ***** válasza:
Lány barátod vagy a csajod?
2016. márc. 8. 15:58
 5/18 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki,hogy nem a te hibád, hogy ő még nem talált megfelelő férfit. ne gondolja már,hogy neked is "szolidaritásból" szűznek kellett volna maradni.

Nekem is évekkel hamarabb lett kapcsolatom, mint az akkori legjobb barátnőmnek. De inkább örült a boldogságomnak, nem csinált ilyet mint a te "barátnőd"

2016. márc. 8. 16:00
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem vallásos csak ebben valahogy elég puritán. Lányok vagyunk. :)
2016. márc. 8. 16:41
 7/18 anonim válasza:
Mond neki probáld ki meg fogod szeretni :D
2016. márc. 8. 16:43
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha nem vallásos a kicsike, akkor hülye. Olyan hülye, hogy ha ló lenne, tolná a kocsit.
2016. márc. 8. 16:45
 9/18 A kérdező kommentje:
Hülyének sem mondanám, csak furcsán áll ezekhez a dolgokhoz. Amúgy elég egyedi személyiség de normálisan egyedi nem őrülten.
2016. márc. 8. 16:53
 10/18 anonim ***** válasza:
13%
Ez azért több, minthogy "furcsán áll a dolgokhoz". Nincs tisztában a világgal, szegénykém. Azt még megérteném, ha valamelyik vallás hülyítette volna be, de ha szimplán ő így gondolkodik, akkor csak szimplán hülye.
2016. márc. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!