Lehet kicsit hülye kérdés lesz, de valahol vagy valaki csinál a könyveknek borítót, a kiadókon kívül?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha mondjuk van egy könyvem, amit már ki is nyomtattam, de nem tudok hozzá borítót csinálni, akkor azt valahol megcsinálhatják a számomra?2016. jan. 31. 23:55
1/5 anonim válasza:
Persze, guglin rákeresel hogy grafikus, kérsz tőle egy árajánlatot és már csinálja is.
2/5 anonim válasza:
A boritot altalaban az erre szakosodott muveszek keszitik, nem a kiado. Keresel egy muveszt, fizetsz neki, meglesz a borito. Van, mikor csak a netrol levesznek egy sablon kepet, es azt teszik boritonak (persze a kep keszitojenek jogdijat kell fizetni).
3/5 anonim válasza:
Vannak ingygen felhasználható képek neten, direkt erre szakosodott oldalak is.
4/5 KNW válasza:
Persze, grafikus készít. Te magad is megpróbálkozhatsz vele, akár Wordben is: beteszel egy fotót vagy grafikát (ami a tiéd, vagy jogosan használhatod), szövegdobozban ráteszed a szöveget (itt is olyan betűtípust használj, ami kereskedelmi használatban engedélyezett). Konvertálod pdf-fé, a neten meg keresel egy programot, ami jpg-vé alakítja. Ha ügyes vagy, használj eleve képszerkesztőt, van egy csomó ingyenes a neten. Én a borítóimat Wordben készítem, az egyik könyvet meg grafikus tervezte, meg tudom adni az elérhetőségét, ha érdekel.
Egyébként ha nyomtatott könyvet készíttetsz, a nyomda is fog tudni segíteni, főleg, ha van elképzelésed és egy alapképed.
Ha van kérdés még, csak nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!