Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Randin a fiú helyett is a...

Randin a fiú helyett is a lány fizet vélemény?

Figyelt kérdés

Voltunk Bp.-en múlt héten egy bárban.Már sokat gondolkoztam rajta h ez vmi célzás volt e vagy nem értem ,h mikor ő hívot el h menjök és talizzunk erre kicsit meglepődtem...

A srác meg se kérdezte h fizessen-e vagy bármi így kénytelen voltam kifizetni neki is a részét !!!! T

Mi a véleményetek a srácról? Nagy illetlenség szerintetek?

Valahogy nem gondoltam volna h ennyi gesztus sincs benne!! és ráadásul még meg se kérdezte h esetleg akk kifizesse a részét !!!

Várom véleményeteket!!szerintetek felejtsem el a pasit, vagy találkozzak még ezek után vele meert már írogatott a telómra h szeretne látni stb..

Hát nincs nagy kedvem hozzá,azért ez alap nem ....?

2016. febr. 5. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj.. ne írd le ilyen gyorsan a srácot.Bár ez eléggé illetlenség volt tőle.Szerintem találkozz még egyszer vele aztán majd meglátod. Nem halsz bele végülis.:)
2016. febr. 5. 19:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemtől függetlenül ilyenkor annak illik fizetni, aki meghívta a másikat. Nem véletlenül nevezik meghívásnak.
2016. febr. 5. 19:35
 3/10 anonim válasza:
100%
Őszintén szólva ez elég köcsögség tőle..nagyon udvariatlan.Olyan van ritkán,hogy a fiú nem ajánlja fel,hogy kifizesse neked a részedet(bár ez is nagyon ciki és nagyon illedelmetlen),de,hogy még az ő részét is te fizeted...hát..elég gáz.Viszont szerintem még adj neki egy esélyt..és majd meglátod milyen. :) Ha esetleg majd egy kis idő múlva közelebb kerültök egymáshoz,megmondhatod neki,hogy ez nagyon rosszul esett,és,hogy miért csinálta..még várhatsz egy kicsit,hogy jobban megismerd,de nálam ezzel nagyon leírná magát. :/
2016. febr. 5. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Elég gáz.

Ha nincs pénze, akkor mondja, hogy csak sétáljunk, mert most nem akar költeni.

Ha meg ki tudta volna fizetni, akkor meg nagy bunkó.

Mondjuk ilyen velem nem fordulhatna elő, mert tuti szóltam volna neki, hogy akkor a részét miért nem fizeti.

Nyilván megbeszéltük volna és akkor tudnám, hogy mi a helyet.

2016. febr. 5. 19:48
 5/10 anonim válasza:
bunkó, szerintem ilyen pasival ne foglalkozz, találsz jobbat...
2016. febr. 5. 19:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon gáz!

Ne találkozz vele többet.

Én több férfivel randizgattam és egy volt eléggé spur,de a fizetésével csak ő vágott fel -.- ,persze ennek ellenére fizetett ő.Csak látszott rajta,hogy kényszerből.A többi fizetett mindent és még csokit hozott egyikük,szóval vannak udvarias tiszteletre méltó férfiak! Csak kevés van belőlük.

Nálam a férfi ismerőseim,haverjaim sem engedik,hogy én hívjam meg őket!! Pedig csak haverság van!

Ha nincs pénze azt is meglehet érteni.

El lehet menni sétálni, de még egy kávéra,teára beülni is lehet amit 1-2 ezerből meg lehet úszni!!!

De mint írtam egy séta nem kerül semmibe.

Én is 2 sráccal első randin sétálni voltunk. Igaz akkor nyár volt,kellemes idő. Most 1-2 órát egy parkban lenni fagyhalál :D

Én sose vártam egy férfitől sem,hogy nagyon puccos étterembe menjünk és fél fizetését hagyja ott.

Én pont ezért kérdezem meg,hogy ő milyen programra gondolt én átlagban sütizés,kávézás,sétálás szóval olyan dolgokat ajánlok amik jók,de ingyen vagy olcsón megúszhatóak. De eddig legtöbben az éttermet mondták,hogy meghívnak akkor ebédelni/vacsorázni. Én választom,hogy hová. Olcsó,de nagyon jó éttermeket választok ilyenkor!

2016. febr. 5. 20:21
 7/10 anonim ***** válasza:
mivaaan ilyet még nem is hallottam, komolyan. az még oké, ha nem fizeti a részedet, de hogy a sajátját is veled fizettesse ki, az szerintem nagyon kicsinyes és nevetséges dolog. Én nem találkoznék vele még egyszer, mert nagyon jellemtelen dolognak tartom.
2016. febr. 5. 21:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

ja még annyi, h a mostani barátommal első randink nekünk is séta volt. nem került semmibe. Ha nincs pénze, akkor menjetek sétálni.

De az sem egy nagy karrier, ha valaki olyannal jössz össze, aki még egy teát sem tud megengedni magának.

2016. febr. 5. 21:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nananananana!

Az még elmegy (bár nem első randin) ha a tiédet nem fizeti ki, de az, hogy a sajátját se?!

Élete első randija volt biztos...

Ne találkozz többet vele szerintem. Tanulja meg, hogy hogyan kell viselkedni egy lánnyal a randin!

2016. febr. 9. 15:39
 10/10 anonim válasza:
óvakodj az élősködőktől!!!!!
2016. márc. 3. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!