Átvert? Kiakadtam rendesen.
Egy régi barátnőmről van szó, nem vagyunk napi kapcsolatban, de heti egyszer-kétszer beszélünk. Tegnap kertelt, nem tudta, hogy mondja el de, csak kinyögte, hogy nagyon rossz helyzetben, van, a gyógyszerét sem tudja kiváltani, tudnék-e adni neki 3ezret kölcsön. Mondtam, oké, gyere a bolt mögé, ahol dolgozom. Jött is, odaadtam, köszönte szépen. Beszélgettünk, majd én kérdezem, most mit fogy csinálni, van valami dolgod, hová mész? Erre ő: Megyek akkor szoláriumba.
Basszus, nem azért, de azt mondta gyógyszerre kell a pénz, én szívesen adtam, de ez kicsit mellbe vágott... Én sem vagyok milliomos ha tudok segítek, de ez most milyen már???
Ott helyben kellett volna közölni vele, hogy "Azt hittem gyógyszerre kell a pénz, nem pedig szolira"
Lehet, hogy a maradék pénzen gyógyszert vett, de tény, hogy amikor kölcsön kért, akkor előre bele kalkulálta a szolit is.
Lehet, hogy bérletem van. Jó elején megvette, azóta valami közbejött, és most gyógyszerre sincs.
Vagy sose tudta beosztani a pénzt, csak eddig nem tudtad róla.
Ha ennyire zavar, egy régi barátnál már belefér, ha rákérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!