Ti mit tennétek ha a barátnőtök egy fiúért nem barátkozna veletek?
Figyelt kérdés
Van egy BF (best friend)(lány vagyok)és mindig veszekedik velem,hazudozik az osztálytársaimnak ,kihasznál és aljasul viselkedik .Pedig nekem fontos a barátságunk,mikor súlyos beteg volt akkor én voltam mellette.2016. júl. 28. 13:28
1/6 anonim válasza:
Márpedig ilyen esetben nincs mit tenni, el kell távolodni tőle. Csak a filmekben van olyan, hogy egy kiadós, megható beszélgetés után sírva fog bocsánatot kérni tőled, hogy ilyen szemét volt veled az elmúlt X hónapban. A valóságban ez nem így történik.
2/6 anonim válasza:
Sztem akkor ő nem is igazi BFF.Mert mikor beteg volt, ott voltál vele, ő meg most keveri a sz@rt. Minél hamarabb szabadulj meg tőle, és keress más barátokat, mert neked lesz rossz.
3/6 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek, sajnos a jót könnyen elfelejtjük amit tettek értünk, de egy apró baki is megbéjegezhet akár. Azt persze megjegyzi az ember.
4/6 anonim válasza:
Ha ő a legjobb barátod, milyenek az ellenségeid?
Most mit vársz? Ő ilyen, és kész. Ilyen barátra vágysz? Ha igen, mi a gond? Ha nem, miért szünteted meg a kapcsolatot, és foglalkozol az igazi barátaiddal?
5/6 anonim válasza:
Ahogy a lanyokat ismerem nem lepdonek meg. Bar fiu vagyok, ugy latom hogy a lanyok egy jobb pasiert barmennyire kepsek megalazkodni, elhanyagolnak mindenki mast. Barmit megtennenek hogy ot dugjak meg.
6/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, hagynám a pics ába, én sem barátkoznék vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!