Mit tegyek ha kibeszeltem a baratnomet?
Mekkora felhajtást csinál ebből néhány válaszoló... Ilyenkor tudtok igazán álszentek lenni, mintha ti még sose beszéltetek volna ki olyan személyt akit szerettek.
Tényleg nem szép dolog, de előfordul. Mikor történt a dolog? Szerintem várj egy kis időt, hogy ülepedjen benne a dolog és aztán kérj bocsánatot. Ha nem akar veled beszélni akkor ne erőltesd, próbáld meg később. Éreztesd, hogy sajnálod de ne erőszakoskodj. Ha tényleg jó a barátságotok akkor ezután is jó lesz, talán elgondolkozik azon amit hallott ha van valóságalapja és megbocsát... de ha nem bocsát meg egy ilyet akkor talán nem is volt olyan igaz barátság.
Szerintem, addig mig "meleg".
Minel elobb beszelj vele.
Esetleg at is vitasd meg vele, mit miert mondtal. Hatha tanul belole. Csak osinte legy vele, a nagyon fontos!
Egyebkent meg fel a fejjel! Tanulj ebbol a hibabol es legkozelebb figyelj oda kinek mit mondasz! Tenyleg nem lett vege a vilag. Itt nalunk meg foldrenges sem volt :)
"hat nagyon szoros a kapcsolatunk"
Haha. Csak volt. Talán van esze, és eszébe se jut hozzád szólni ezután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!