Kibeszéltem a volt barátnomet, és ha megtudja!? Bovebben lent
Ti nem ismeritek, szóval nem tudjátok, hogy milyen.. de roviden irok róla. Azt hiszi, hogy o mindenkinel jobb meg szebb es ugy is banik masokkal... lenezi az embereket meg a sajat baratnoit is es folyton leszolja oket...
Bekepzelt, apuci kedvence es meg tovabb sorolhatnam.
A lenyeg hogy volt egy nemi betegsege, es en ezt elmondtam par embernek.
Nagyon haragtarto es ha valami van akkor olyankor az egesz csaladjaval jon. De nem is ez a lenyeg, hanem hogy ha megtudja mert hamarosan megfogja akkor mit mondjak?
Tudom kocsog voltam, hogy elmondtam, és meg is bántam, csak mérges voltam ra nagyon.
A legkevesebb, hogy elnézést kérsz tőle, még mielőtt mástól tudná meg.A saját érdekedben jobban teszed, ha nem várod meg, amíg mástól hallja vissza.
Egyébként mindegy, hogy mióta nem vagytok barátok, vagy hogy szerinted mennyire rossz a személyisége, ami barátok közt hangzik el, az a barátok közt is marad.
"Hat ha mondanam neki hogy elmondtam masoknak, akkor nagyon kiakadna.. Biztos nem mondom :S"
Oké, akkor mondom másképpen.Képzeld el, hogy mennyire akadna ki, ha elmondanád neki.Szorozd be százzal.Ennyire fog kiakadni rád, ha mástól tudja meg, hogy kibeszélted.
Itt már nem nyerhetsz, de még választhatod a kisebbik rosszat.Amúgy is magadnak kerested a bajt.
Hát megbántam persze, mert nem szoktam kibeszélni embereket..
O otthon szokott hazudni, mindenkit rossznak allit be, hogy nehogy o legyen a rossz. Rolam is hazudozott otthon. Pl amit o csinalt azt ramfogta, es elakartak tolem tiltani..
Persze ha barmi van akkor a szulei neki hisznek.
Igazabol nincsenek is nagyon baratai mert mindenki tudja hogy milyen.
De nem merem neki mondani, mert ez tényleg durva.. és tudom milyen ha mérges és nagyon rosszakaró úgyhogy azzal telne a kovetkezo par evem hogy kiszúr velem mindenben..
Nem egy lannyal csinalta mar meg ezt..
Nézd, nekem mindegy, csináld azt amit jónak gondolsz.De ne feledd, hogyha csöndben vársz, akkor tiéd a rizikó, hogy egyszer mástól megtudja, és akkor sokkal rosszabbra számíthatsz, mint amit írtál.
A helyedben inkább biztosra mennék, de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!